Fejvesztve

Bakancslistához adom
10 Minutes Gone
15 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-amerikai krimi, akciófilm, 89 perc, 2019

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
zimike 2022 febr. 11. - 23:22:07 10/10
Izgalmas fordulatokkal teli JÓ FILM LETT !!!
Vídia 2022 febr. 11. - 19:34:45
hajvesztve
1/10
Anonnim 2021 júl. 22. - 18:04:31 1/10
Bruce Willis úgy tűnik végleg követi Nicolas Cage-t a pöcegödörbe (ahogy nála is egy párszor már bandafőnök mellékszerep) és nem fog tudni kikászálódni onnan. A kiszámítható csavarokról és fordulatokról kár szót ejteni.
6/10
nefefe 2021 júl. 22. - 05:54:32 6/10
Willis újabb mellékszereplős filmje. Mostanában nem láttam jó filmjét. Mivel itt Chicklis volt a főszereplő, ez nem is nagyon számít. A film nem hagyott mély nyomokat bennem, olyan lightosan zajlott, az elején sok felesleges lövöldözéssel - ahol annak ellenére, hogy pár méterről lövöldöztek egymásra, alig volt találat. A közepe átlagos volt, a vége kicsit pörgősebb. Valahogy nem láttam hitelesnek az egészet, olyan erőltetettnek éreztem. Persze a végén kiderültek a dolgok, és érthetővé vált az egész történet. Egyszer nézhető, közepes akciófilm. --- Spoiler --- az elején háromszor visszatekertem a filmet, mert nem láttam, mi is történt Frank-el a sikátorban. Nem tudtam meg, olyan gyorsan elkapták a jelenetet. A szőke barátnő már az elején gyanús volt, semmi reakciója nem volt arra, hogy a barátját megölték, ezért én gyanakodtam rá - noha a filmkészítők próbálták másfelé terelni a gyanút. Persze a végén az is kiderült, miért. A vége gyakorlatilag happyend, a megbízó megkapja a gyémántokat, a főhős elsétál a pénzzel, amit nem kell megosztani senkivel, hiszen mindenki halott. Csak arról nem esik szó, mit szól ehhez az Argentínában élő eredeti tolvaj, aki elkezdte ezt az egészet...
csvkata 2021 júl. 19. - 19:41:24
A bandafőnök, Rex felbérli Franket és embereit, hogy lopjanak el neki egy rendkívül értékes ékszert, de a rablás rosszul sikerül, mert valaki figyelmezteti a rendőröket. Frank fejsérülést szenved, az ékszereknek is lába kel, illetve a memóriájából is hiányzik tíz perc, többek között azt sem tudja, ki támadta meg őt. A férfinek ki kell derítenie, ki az áruló a csapatának tagjai közül, mielőtt még Rex meggyilkoltatja őt, hogy elvarrja a hozzá vezető szálakat.