Fiatal Júlia

Bakancslistához adom
Jeune Juliette
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai vígjáték, filmdráma, 97 perc, 2019

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A 14 éves Júlia az apjával és az öccsével él egy quebeci külvárosban. Gyerekkorában édesanyja elhagyta a családot, hogy New Yorkban folytassa karrierjét; ettől a pillanattól kezdve Júlia hízni kezdett, így azóta gyakran válik a suliban gúnyolódás áldozatává. Ám még ez sem tudja letörni személyiségének vidám, vicces és lázadó oldalát. Júliának ugyanis nagy álmai vannak: a legjobb partikat akarja szervezni, New Yorkba akar költözni, hogy az édesanyjával éljen, és randizni szeretne a legmenőbb sráccal a suliból. Vagyis minden kell neki, amivel nem rendelkezik, és így néha elfelejti megbecsülni azokat, akik igazán szeretik. A film a nyári vakáció előtti hektikus hetek tükrében mutatja be Júlia életét, köztük a felnőtté válás felé tett néhány - bár nem túl sok - lépését.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Efggyhi márc. 16. 20:03:55 10/10
Jól esett látni egy filmet, ami picit másként közelíti meg a megszokott témákat. Júlia - Juliette - karaktere szerintem kifejezetten figyelemre méltó. Végre nem a duci-önbizalomhiányos tinilány karaktere, hanem egy igazi főszereplő, akiben az ész, az elemzőkészség, a kamaszos forrófejűség és a naivitás tökjó elegyet alkot. Őszintén ajánlom a filmet.
5/10
sexykex febr. 03. 11:42:09 5/10
„Júlia nem akar a földön járni” – noha jó lenne, ha megpróbálná. Népszerű fickók ritkán buknak hájpacnikra; akit kiskorában lepattintott az anyja, arra később se igazán kíváncsi; a mai fiatalok egy „coming out”-os világban nőnek fel, ez az új dili. Júlia inkább az álmaiban jár, ahol nem kell lemondani a kekszről és a fagyiról, mégis népszerű, mégis elfogadott ember. Nekem talán Malaika tetszett a legjobban sugárzó primitív szexualitásával és az öcsike, aki inkább bátyuskának néz ki.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu