Fiatalok és gyönyörűek leszünk

Bakancslistához adom
Saremo giovani e bellissimi
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz filmdráma, 92 perc, 2018

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Isabella (Barbora Bobulova) a kilencvenes években tizennyolc évesen híressé vált. Megjelent egy albuma, amit egész nyáron át játszott minden tévé és rádió, aztán semmi: több mint húsz év elteltével még mindig ugyanazokat a dalokat énekli egy vidéki bárban, fiával, Brunóval (Alessandro Piavani), aki gitáron kíséri. Fia miatt tört félbe karrierje, legalábbis ő ezzel áltatja magát.
Bruno és Isabella inkább testvéreknek tűnnek, mint anya-fia párosnak, családjuk korántsem szokványos, kettejüket olykor bizarr kapcsolat köti össze. Olyanok, mint két cinkostárs, akik összefognak a világ ellen. Kapcsolatuk azonban meginog, amikor Bruno megismeri Ariannát, egy rockzenekar frontemberét, aki felajánlja neki, hogy csatlakozzon az együtteséhez.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Tomi9046 2022 júl. 07. - 22:23:09 10/10
Bár az első pár percről lemaradtam, de azt kell mondjam ezt a filmet én nagyon tudtam szeretni.. :)
Jók a színészek, jó a történet, bár ezt az érdekesnek mondható anya-fia kapcsolatot valamelyest nehéz megérteni..
Mivel kedvencem a filmben hallható zenei stílus, ezért a hangulata engem nagyon elvitt, szuperek voltak a koncertes felvételek is. Az indie zenét kedvelőknek ezért plusz tudom ajánlani!
A film végén örültem a látottaknak.. :)
Egyébként kíváncsi lennék ti mit gondoltok arról, hogy Bruno és Arianna kapcsolata mennyire volt érzelmeken alapuló? Vagy csak a srác képzelt bele többet?
Ja és amióta vége lett a filmnek, azóta hallgatom azokat a dalokat, elképesztően jó hangja van a valódi énekesnek Emma Mortonnak.
Nótárius 2022 júl. 06. - 21:34:59
Íme, a film trailere:
https://youtu.be/7u45tOftDqk