FOMO - Megosztod, és uralkodsz

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott magyar dráma, 91 perc, 2019

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak, amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa.

A többek között a Mary PopKids, a Fran Palermo, Deep Glaze és a Hősök zenéivel aláfestett FOMO az ezredfordulón születettek hiteles filmje. Olyan lendülettel visz be a fiatalok mindennapjaiba – és éjszakáiba –, ahogy magyar filmtől még nem láthattuk.

A FOMO a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával készült, magyarországi forgalmazója a Mozinet.
Bemutató dátuma: 2019. október 10. Forgalmazó: Mozinet

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
jn okt. 13. 23:12:12 2/10
Ezt a vackot! :( Lenne valami kis mondanivaló, van egy olyan max. 20-25 percnyi lélektani drámás rész, ami értékes és hatásos, akár látványos is, a többi gagyi, amatőr és elnyújtott, főleg az elején a buli bemutatása. A telefonos felvételek ill. az azt imitáló erős kameramozgások és közeliek pár percig adnak egy hangulatot, utána viszont csak állati gyomorforgatóak, és sajnos a film nagy részében ez megy...voltak részek, ahol már félre-félrenéztem a vászonról, meg fejfájással jöttem ki, és a kevésbé érzékeny párom is így járt. A kicsit hasonló témájú Remélem legközelebb sikerül meghalnod... c. film, vagy akár az Idegpálya bejött, ez nagyon nem :(
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás