Gondolkozz kutyául!

Bakancslistához adom
Think Like a Dog
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kínai-angol családi vígjáték, filmdráma, 100 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Oliver (Gabriel Bateman) a technika megszállottja. Olyan gépen dolgozik, amivel az agyi hullámokat felerősítve hallja mások gondolatait. Mivel egyik kísérlete során kutyájára, Henryre, teszi a jeladót, sikerül kommunikálnia a kutyával. Henry kihallgat egy telefonbeszélgetést, és elmondja Olinak, hogy apja új állása miatt talán egy másik városba költöznek. Ekkor derül ki, hogy a szülők válni készülnek. Oli és Henry ezt mindenáron meg akarja akadályozni. Közben Ram Mills tech mogul meg akarja szerezni Oliver találmányát, ezért elrabolja a kutyát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Nótárius 2020 jún. 02. - 15:23:21
Egy 12 éves, tudományos érdeklődésű kiskamasz egyik kísérlete meghiúsul, ám közben valahogy telepatikus kapcsolatot létesít legjobb barátjával, a kutyájával. Ők ketten aztán, az így megszerzett egyedülálló képességeiket kihasználva, egymással összefogva oldják meg a családi és az iskolai élet bonyodalmait. :)

Filmelőzetes:
https://youtu.be/MXWAZWkfrRo
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu