Film

Gru 3 /Despicable Me 3/

magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, 90 perc, 2017 6 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?
Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

Bemutató dátuma: 2017. június 29. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Balthazar Bratt hangja
Kevin the Minion / Bob the Minion / Stuart the Minion / Additional Minions / Evil Minions hangja
Clive hangja
The Scar Faced Man hangja

Vélemény:


július 18. 09:50
Szuper volt, vicces. Örülök, hogy moziban néztem meg. A kedvenc minionjaimnak nem volt most nagy szerepük, ennek ellenére is azt mondom nagyon jópofa mese.

július 5. 14:37
Ez felnőttként megnézve 10/6. :(
A stáblista végét nem érdemes megvárni, semmi poént nem tartogatnak a végére.

július 4. 08:29
Ez nagyon gyenge volt! Unalmas történet, kidolgozatlan párbeszédek, gyenge poénok. Mintha csak valami kötelező feladatot akartak volna kipipálni, ha már megkötötték a szerződést a stúdióval. [SPOILER] Miféle ötlettelen forgatókönyv az, ahol egy elcsépelt, gyenge poén kedvéért kiírnak egy szereplőt, hogy egy kampósorrú banya Lucy-t is kirúghassa Gru-val együtt az Antigonosz Ligától? Meg hogy a főgonosz összes poénja annyi, hogy retro dizájn és zene kíséri? És ezek voltak a legjobbak a filmben! [/SPOILER] Szegény gyerekek!

Összes hozzászólás