Halálom napja

Bakancslistához adom
Death of Me
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-thaiföldi horror, misztikus thriller, 94 perc, 2020

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Neil és Christine Thaiföldön töltik romantikus nyaralásukat, egyik éjszaka azonban végzetes fordulatot vesz az idilli vakáció. Egy átmulatott éjszaka után másnaposan ébrednek a hotelszobájukban, a kamerájukon pedig egy különös videót fedeznek fel. Neil látszólag megöli kedvesét, majd egy mély verembe taszítja élettelen testét. Vajon mi történt az éjszaka? És hogy tudnak kiszabadulni ebből a rémálomból?
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Mariah Smith jún. 17. 22:49:56 2/10
Nagyon egyszer nézős. A kiszámíthatósága ellenére engem le kötött viszont ami idegesítő és amiért sajnáltam a rá szánt időt az a rengeteg katyvasz ami a film végére is meg válaszolatlan marad. A hangulata egyébként nekem legalábbis kellően nyomasztó volt. Mindössze ennyi a pozitívuma semmi más.
10/4.
2/10
tazmanch máj. 16. 01:03:59 2/10
Huhh. Ez kemény volt...na, nem a film, hanem azt végigkínlódni. Ezzel vallatni lehetne. Az előttem szólóval tudok egyetérteni:

A filmben kábé 2 (kettő) jó jelenet volt. Az egyik, amikor a férj utal az ennek a filmnek is a nagyapjául szolgáló "A vesszőből font ember" c. alkotásra (amire Nic Cage rápróbálkozott később több, de
inkább kevesebb sikerrel), a másik a fejbedurrantós jelenet. Slussz, itt kifújt, totális káosz a többi és elvarratlan szál.


Maggie Q sem tudja megmenteni, de miatta, mint látványelem azért kap 2 punktét. Inkább nézzetek mást tőle.
1/10
Adi91 máj. 15. 23:26:58 1/10
Katasztrófa. Ha lehetne 0-t adni rányomnék:

Továbbiak a spoiler-ben:


Már a film leírásából kiderül az egyetlen csavar ami a filmben van, miszerint, hogy az egyik szereplőnek halottnak kéne lennie, de nagyon nem az. Ha nem írják le ezt egy az egyben még ez egy WTF momentuma is lehetne a filmnek, de könyörgöm ez a leírása a filmnek, az egyetlen fordulat. Aki már megnézett egy -két ilyen filmet annak semmi újdonság nincs benne. Az, hogy a nő valami rituáléhoz kell, hogy ő a kiválasztott és az egész sziget szektás idióták tömkelege kb a tizedik percben kiderül, az is csavar lenne gondolom, hogy terhes, de ebben sincs egy ilyen filmben már meglepő - pláne nem lepődünk meg, amikor kiderül, hogy a fatty csak félig emberi. Na és persze, hogy a film felütéseként érkező giga vihar ellen áldoznák be a lányt. A sztori: horrornak kevés, thrillernek meg szar. Az egyetlen értékelhető jelenet amikor a főszereplő fejbe durrantja a hoteles csajt, más élvezhető nincs a filmben. A vége olyan se füle se farka, annak aki spórolni akar másfél órát az életéből leírom: A végig menekülő és kínzásoknak kitett főszereplő csajt máglyára rakják, de kiszabadítja magát és nem megy bele az áldozati bárány szerepébe, ezért mindenki meghalt a faszba - jó hogy, az én helyében ilyen örültek között én is így cselekedtem volna. Amikor kiszabadítja magát, és látják, hogy el fog lépni elhangzik egy ilyen mondat: "De akkor ha nem vállalod mind meghalunk" - Na én itt mondtam volna, hogy "akkor ott rohadjatok meg", és hagytam volna őket azonnal ott a picsába. A főszereplő is így tesz, de a végén ő is meghal (vagyis úgy tűnik, aztán a hullazsákban az utolsó képkockákban felkel, de akkor már kb. mindegy), így hiába old kereket - de legalább a hihetetlennek tűnő babona is bejön és mivel nincs áldozat enélkül mindenki meghal a szegiten, és mindent elsöpör a szuper hurrikán. Katasztrófa.


1/10
anonym200 máj. 15. 23:07:11 1/10
A legrosszabb film valaha kategória Top 3!!!!
3/10
itsme1 máj. 12. 18:26:05 3/10
Az sem jó, ha "előképzettség" nélkül nézek meg egy filmet, mert ha elolvastam volna itt a Porton a kommenteket, biztos nem áldozok rá időt.
Ígéretesen indul a film, aztán egy zavaros katyvasszá válik, ami a végére sem tisztul le.
danek87 máj. 08. 20:33:21
Két hét és megtudjuk hogy a rendező új Fűrész filmje is hasonló minőséget fog-e képviselni?!
1/10
SZOTYl máj. 08. 19:12:10 1/10
Ez még a zs-től is lejjebb van.
k11zoltan máj. 07. 23:01:24 Előzmény gati9512
Gyenge film, és az egzotikus helyszín sem menti meg.


A férfivel az történt, amit láttál. Megölte magát, és beleesett a tengerbe. A tengerparti rész pedig amikor a nőt kínozni kezdik, halál közeli állapotban van, és a túlvilágon találkozik a férjével, aki visszakiabálja az életbe.


7/10
felhasználónév321 jan. 23. 13:09:17 7/10
Érdekes film. Izgalmas és érdekes, feszült is voltam közben, de ugyanakkor vontatott és unalmas helyenként. Azért, mert az lehet az érzésed közben, hogy nem jut a történet egyről a kettőre. Olyan mintha nem tudna kitörni a cselekmény egyről a kettőre. Várnál egy csattanót, egy elvarrott szálat, de ezek nem igazán történnek meg, az lehet közben az érzésed.
2/10
Aventador jan. 05. 17:31:56 2/10
Többet vártam tőle.
Nagyon ZS-kategória.
5/10
gati9512 jan. 02. 10:55:42 5/10
Izgalmasan indul, lekötötte a figyelmem, bár a vége felé eléggé érthetetlenné válik.
A helyszín gyönyörű, van benne vallási szekta, spiritualitás, horrorisztikus jelenetek.
5/10 pontot adok rá
A vége érthetetlen számomra, ezt kifejtem lentebb:Mi lesz a férfivel? Miért nem kerül elő? Semmit nem tudunk meg belőle.
Továbbá mi az a jelenet amikor a nő a párjával van és mondja, hogy lányuk lesz? Ez egy látomás lenne?


1/10
Brother Wolf jan. 01. 20:07:36 1/10
Ez nagyon gagyi.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu