Film

Halálos iramban: Hobbs & Shaw

/Fast & Furious: Hobbs & Shaw/
amerikai akciófilm, 2019 BA - 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb
    • mb

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.
Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.
Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.
A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Bemutató dátuma: 2019. augusztus 1. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

Alkotók

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

május 16. 19:50:11
május 16. 19:50:11
Teljesen jónak tűnik, úgy mint önálló akciófilm. De a cím mögött ma már végképp nem az lapul, amit a kétezres évek legelején megálmodtak oda. Megnéztem az előzetest, és se csapat, se autók. nemhogy a régi arcok nem lelhetők fel benne, de már az újak sem. Jó, tudom, ez most csak Hobbs & Shaw ......, de akkor felejtsük már el a cím másik felét egy az egyben, mert a rajongók szemében Paul Walker-el kezdődött el valami, és Vin Diesel-el ért véget. ...és nem, nem létezhet olyan, hogy Dwayne Johnson tovább viszi az örökséget. Ez így az én szememben a világ csúfja. Függetlenül attól, hogy Johnson milyen színész. Ez nem az X-men, hogy csinálunk farkasnak két önálló filmet. De még a hasonlat se jó, ha jobban belegondolok, mert farkas legalább az első résztől kezdve része volt a történetnek. Sőt, hát szinte vele indult.
március 24. 01:22:53
március 24. 01:22:53
A hozzászólás moderálva lett.