Hammer

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai thriller, krimi-dráma, 82 perc, 2019

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Chris komoly bajban van. Egy félresikerült rablásért okolja a kábítószerkereskedő Adams. Az akció után egy hulla maradt, Adams pedig megsebesült, és bosszúért liheg. Mivel senki máshoz nem fordulhat, Chris az elidegenedett apja segítségét kéri, aki csak vonakodva vállalja, hogy kihúzza a nehéz helyzetből. Kétségbeesetten próbálják tisztázni Christ, mielőtt a dolgok még rosszabbra fordulnának. Emellett a két férfinak az apaság, a család kérdéseivel és a végzettel is meg kell küzdenie...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sexykex 2020 aug. 19. - 11:37:56 4/10
Szeretem a thrillert, a krimit, a drámát. De, nem az ilyet.

A nagytesó hoz valamilyen buliból két táska pénzt. A haverjának hozza, de egy gyengus színjátékkal megpróbálja lenyúlni tőle a nőjével együtt. A pifpufban ketten is megsérülnek. Később kiderül, hogy az öcskösnek kéne a lóvé, aki még nem volt börtönben, viszont nem is lesz, ha nem tud fizetni. A félig meddig kitagadott fiúkat aztán a papa kisegíti, és már pereg is a stáblista.

Az események inkább csak csordogálnak, mint folynak. A főhős autózgat és szerencsétlenkedik. A családi dráma sincs különösebben kibontva, ugyanolyan teszetosza, mint az egész film.
A filmzenét jegyző Jeff Morrow is megér egy misét. A Port szerint 1993-ban elhunyt, de utána még 3 filmhez is szerzett zenét. A Hammer zenéjét árulja az Amazon. No, nekem nem kéne, mert kezdetben abszolút nem illett a filmhez, később viszont megpróbáltam nem figyelni rá. Mivel sikerült, talán már nem volt annyira rossz.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu