Film

Hardcore Henry

magyarul beszélő, orosz-amerikai akciófilm, 90 perc, 2015 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

85 szavazatból
Szerinted?
A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

Bemutató dátuma: 2016. április 7. (Forgalmazó: Vertigo Média Kft.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Henry apja
Dominatrix
Tim magyar hangja
Estelle magyar hangja
Henry apja magyar hangja
Jimmy magyar hangja
Robbie magyar hangja

Linkek:

Vélemény:


november 5. 12:24
ez egy kísérleti jelleggel készült film
úgymond felméri, mennyire van igény az ilyen fps filmekre :)
én konkrétan két-három részletben néztem meg, annyira zavaró volt még tv-n is

azért egynek elment, és copley miatt az 5 pont minimum jár rá

november 4. 23:28
A pörgést és gyilkolászást borzasztóan túltolták, egy percnyi pihenője nincs a nézőnek, hogy ülepedjenek az addig látott. A monoton pörgő akciócunamitól a felétől szabályszerűen elfáradtam, és elálmosodtam, nem is tudom miért néztem végig. Agyatlan, ostoba film, egy hasonló pc-s játék ezerszer szórakoztatóbb. IMDB 6.7? Vicc! Jóindulattal 4.5... Jóindulattal!

július 26. 22:00
KIS SPOILER LEHET BENNE!!!
Én is azt tudom mondani, hogy nekem ez már sok volt, pedig szeretem az akciófilmeket. Maga a látvány, a végig FPS nézet baromira tetszett és lenyűgöző volt, engem egyáltalán nem irritált vagy zavart (a kézikamera használata sem), a fejem/szemem sem fájt tőle, eddig is tetszettek a kézikamerás filmek. Ez a fajta és mennyiségű hentelés viszont már túl lett tolva, hiába egy játékhoz akar hasonlítani (leginkább a Payday 2 és a Left 4 Dead ihlette a filmet, igaz, én egyikkel sem játszottam/nem ismerem, nagyon ritkán játszom már ilyen játékokkal). Még ha így is fogjuk fel, akkor is sok. A történettel nekem különösebb bajom vagy hiányérzetem nem volt. A színészek hozták, amit kell, olvastam, hogy Henryt majd' 10-en alakították, köztük a rendezőt, szereplőket és dublőröket is ideszámítva. Sharlto Copley klónjai egy idő után engem már idegesítettek. Tim Roth megjelenése jó, bár sok szerepe nem volt. A "főgonosz" pedig egyenesen irritált, olyan szinten gagyi volt, hogy hihetetlen. Voltak benne jó helyszínek, nők, valamint a zenéje is remek, pont olyan, amilyen egy ilyen j...

Összes hozzászólás