Film

Három egyforma idegen

/Three Identical Strangers/
angol dokumentumfilm, életrajzi dráma, 97 perc, 2018 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    • f

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Te mit tennél, ha kiderülne, hogy van egy egypetéjű ikertestvéred, akiről korábban sosem hallottál? Főleg, ha nem sokkal később rájöttök, hogy igazából hárman vagytok?

A hihetetlennek tűnő, de az utolsó szóig igaz történetben a három iker véletlenek sorozatának köszönhetően találkozott. A külsőre egymással tökéletesen megegyező hármas ikrek gesztusai és gondolkozásmódja is rendkívül hasonló. Igazi szenzációvá, szupersztárokká váltak a médiában. De vajon miért választották szét őket csecsemőként? És miért hallgatták el az örökbefogadó szülők előtt a testvérek létezését?

A Sundance Filmfesztiválon a zsűri különdíját elnyerő Három egyforma idegen lehengerlő, végig feszült és meglepetésekkel teli film arról, hogy mennyire irányíthatjuk a magunk és gyerekeink sorsát, és mennyire határozzák meg életünket az örökölt gének.

Bemutató dátuma: 2019. június 13. (Forgalmazó: Mozinet)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 10/10 június 10. 18:53:43
június 10. 18:53:43
A filmismertetés nagyon nem stimmel, viszont a vidáman induló és könnyfakasztóan záruló film rendkívül érdekes kapcsolati és kutatásetikai kérdéseket vet fel.