Hellboy

Bakancslistához adom
Hellboy: Rise of the Blood Queen
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, fantasztikus kalandfilm, 120 perc, 2019

Értékelés:

74 szavazatból
Szerinted?

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat.
Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?

Mike Mignola, a Hellboy képregények megalkotója, a film forgatókönyvének társírója és executive producere egy rendkívül egyedi, grandiózus, látványos filmet álmodott meg kedvenc karakterének. A rendezői székben Neil Marshall (A kilencedik légió, Trónok harca) ül, aki az eddigi Hellboy-filmektől elrugaszkodva egy még véresebb, még szórakoztatóbb, még pokolibb fantasyt hozott létre a népszerű Stranger Things sorozat rendőrfőnökével, David Harbourral a főszerepben.
Bemutató dátuma: 2019. április 11. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Hoyt a seriff aug. 09. 15:30:57 6/10
Nem volt ez égbekiáltóan car. Az elsőnél nem, de a másodiknál jobb volt.
5/10
ResidentEvil márc. 22. 22:00:59 5/10
5/10.Esős estére ha nincs más végig lehet nézni. A Del Toros -tól sokkal gyengébb.
2/10
Jumbo335 febr. 29. 23:36:34 2/10
Ez azért durva, hogy ennyire el lehet rontani egy filmet. Szerintem nagyon azt akarták, hogy olyan legyen mint a Deadpool, vicces és gyilkolászós. Ehelyett nagyon rá álltak arra, hogy legyen benne sok öldöglés és humor amit rohatul el rontottak. Szerintem ez a film 10/2 és még így is jó szívű vagyok.

Szerintem azt volt a legnagyobb hülyeség amikor ki derült, hogy Hellboy, Artúr király ük,ük,ük...unokája.


4/10
sorozatneked.hu febr. 16. 19:58:41 4/10
4/10

Sajnos ez a film nagy csalódás volt számomra, még jó, hogy nem moziban néztem meg. Annyira gyenge volt, mintha valami Film+-os filmet néztem volna. Akkor már inkább az előző kettőt nézem meg újra és újra.
meridian74 2019 dec. 19. - 00:35:34
Ja, és a szinkron, azzal is vannak bajok... erősen B/ZS kategóriás lett az is. DE MIÉÉÉÉRT??!
meridian74 2019 dec. 19. - 00:32:04
A storyline az jó volt... de könyörgöm. Mi volt ez a kivitelezés? A The Asylum forgatta ezt, vagy mi??! Meg néha a dramaturgia... csapni való... néha meg olyan érzésem volt mintha ezt a filmet a "Jöttünk, láttunk, visszamennénk" című film rendezője csinálta, csak erősen bedrogozva... mi a fene volt ez? Pedig alapjaiban jó lett volna. És miért nem az eredeti színésszel csinálták Hellboyt? Ez a mostani nagyon hülyén nézett ki...!
2/10
Khy 2019 okt. 29. - 14:27:26 2/10
Teljes őszinteséggel sajnálom azt az időt amit erre pazaroltam... Borzalom borzalom hátán, a korábbi Hellboy filmek sárba tiprása az Umbrella Corp támogatásával.... Tényleg ha nagyon unatkozol akkor nézd meg.. hmmm inkább akkor se... "Zs" kategóriás
3/10
feketekave 2019 okt. 27. - 08:24:20 3/10
Ez egy nagy katyvasz. Olyan sokszor megpróbáltam abbahagyni, de mindvégig vártam az élményt...nem jött. Csupa visszataszító szereplő. Semmi értelme nem volt, ezt újra forgatni.
7/10
beubhd 2019 okt. 27. - 06:58:18 7/10
Nem volt ez olyan rossz. A három közül csak ez tudta a figyelmemet lekötni, habár tudom, hogy bizonyos szempontból kicsit gagyika...néhol gusztustalan. De ennyi kellett egy ilyen filmbe...
Peti papa 2019 okt. 26. - 19:06:28
Sajnos a leggyengébb rész a 3 közül ,felejtős, max egyszer nézhető.
5/10
Atis88 2019 okt. 26. - 14:51:45 5/10
Annyira nem volt ez rossz film, mint ahogy lehúzzák a kritikusok. Egyszer simán nézhető. Persze kb ezer sebből vérzik, mint ahogy egy két szereplője is, de egy unalmas esős délutánra jó.
2/10
kobax 2019 júl. 11. - 08:44:58 2/10
Anyámborogass... ezmiezaszar...?
Összevissza, követhetetlen történet, csapnivaló színészi alakítások.
Zs-kategóriás gagyi.
Kár, hogy rá pazaroltam 2 órát az életemből.
Benjie 2019 júl. 08. - 21:18:31
A kommenteket olvasva rájöttem hogy a legtöbben hatalmas nagy tévedésben vagytok.
Ez nem a Ron Perlman féle Hellboynak a folytatàsa,és nem is egy remake,ez egy teljesen új koncepcióra épülő Hellboy,ami lássuk be hogy sokkal hűebb a képregényhez. Át adja a sötét morbid humort,a trancsírozàst és a ne vegyük túl komolyan a dolgokat stílust.
Néha egy kicsit nézzetek a dolgok után,nem mindig mindenből az első a legjobb.
Nézzetek bele és olvassatok bele a képregénybe,utána rájöttök hogy a szarnak kiáltott film,mégsem szar.
robertsuzuki 2019 jún. 13. - 20:11:58
Nagyon jó volt SophieGaelic, Sz. Péter, jmisi31 SonnyJim kritikája, örülök, hogy szerencsém volt elolvasni. Mivel láttam és kedveltem az előző részeket, ezt így biztosan nem hagyom ki.
2/10
tesz-vesz 2019 máj. 23. - 22:47:24 2/10
pokolin sz*r. hogy kell b-kategóriás ízléstelen szemetet csinálni? nézd meg a filmet,
az első két részt imádtam, Ron Pearlman és az ő stílusa a tökéletes Hellboy. ez a hisztis Harbouri-alakítás szégyen. kezdjük ott, hogy ahol narrátor van, az már nem a-kategória. ráadásul olyan feleslegesen és ostobán próbál menő lenni a káromkodásokkal a szöveg, hogy az csak egy agyhalottnak tetszhet. primitív az egész, nehogy már artúr király leszármazottja legyen a Hellboy. mi ez szemét? a történet faék egyszerű és hiteltelen. a szereplők irriátűlóak. minek kell belerakni egy hülyefejű sárgát? az összes szereplő irritáló amúgy a kishülye csajtól hellboyig, merlinig. milla szép. de nem menti a filmet semennyire.
az első két résznek van stílusa, van ízlése, intelligenciája. jók a szereplői karakterek, tudjuk hogy Hellboy apja, okos rendes, udvarias öregember, nem egy ekkora káromkodó pöcs. mint amit az egyébként nagyszerű színész Ian Mc próbál előadni. meggyalázza az első két hellboyt, Ron miért nem tudta elvállalni ? meg egy értelmes rendező? író?
Sz. Péter 2019 ápr. 20. - 08:16:30 Előzmény SonnyJim
Pontosan.
Teljesen el kell vonatkoztatni a korábbi részektől. Ez tényleg jobban hasonlít a képregényekhez.
Nem jobb vagy rosszabb mint az előzőek, egyszerűen más.
10/10
SonnyJim 2019 ápr. 19. - 23:23:27 10/10
Nagyon korrekt film.
Pörgős, véres, néha idétlen és végig rohadt szórakoztató!
Olyan Ash vs Evil Dead beütése van az egésznek. (trancsír+rocknroll)
Szerettem az első Pokolfajzatot is, de a másodiknál, az Aranyhadseregnél ez sokkal jobb.
Hagyjuk már Del Toro-t, láthattuk hogy az Abe Sapiens-es Víz érintése c. filmje egy agymosott P.C. szemét volt. Lehet, hogy jobb is, hogy nem egy ő csinált egy harmadikat, hanem másvalaki egy teljesen új elsőt.

Ez a film végre bevállalta azt, hogy tényleg ütős legyen és ne csak blöfföljön úgy, mint pl a Venom meg az Öngyilkos osztag.

Persze Perlman-t szeretjük, de David Harbour semmivel sem játszotta rosszabbul Hellboy-t mint ő, csak egy kicsit morcosabb lett. Egyáltalán nem látok égbekiáltó különbséget se a két színészi alakítás között, se a kinézet között.
Nem érdemel bukást ez a film.

7,5 pont minimum
8/10
jmisi31 2019 ápr. 19. - 10:05:03 8/10
Sajnálatos, hogy ezt a verziót a földbe döngölik, miközben sokkal közelebb van a képregényekhez, mint del Toro víziója!

Nekem anno nagyon tetszett az első Hellboy(igen messze áll a képregényektől), a második valami übergagyi csilivil valami lett... aztán olvasgattam a képregényeket és felötlött bennem, hogy milyen jó lenne azt a beteg és egyben vicces verziót látni moziban, ahogy az is, hogy del Toro képtelen lenne erre, mert nem ez az ő stílusa!

A filmnek jót tett, hogy kellően véresen, mégis komolytalan módon mozgatja nézőjét A-ból B-be, mert itt nem a történet a lényeg, hanem a karakterek, akik hozták a minimum elvárt szintet, sőt!

Ez egy igazi B-film, nem akar több lenni és nem akar komoly lenni sem, nem mintha a képregény az lett volna... 8/10
tobywong 2019 ápr. 16. - 21:41:28
Jó volt ez a film, bár az előzőeket nem láttam, de tetszett.
Viszont óriási vétek volt egy olyan ,,színészt,, beválasztani erre a szerepre, mint David Harbour. Nem véletlen, hogy csak mellékszerepeket kap, hiszen abszolút semmi tehetsége nincs és látszik is a megfelelési kényszer a film alatt, minden mozzanatán. Egyszerűen nem ő viszi el a hátán ezt a filmet, óriási hiba volt csak azért szerződtetni, mert groteszken ható arcfelépítése van.
10/10
SophieGaelic 2019 ápr. 15. - 20:24:31 10/10
Az előzetest látva nem számítottam sokra, kicsit lapos volt, VISZONT a film eszméletlen volt, bőven elég volt a 2D, jobban tetszett ez a színész, a maszkolás príma. Imádtam, hogy semmire se tudtam számítani minden hirtelen volt és meglepő. Hellboy vérvonalának csavara hihetetlen volt. Igazán átadta a film azt a gondolatot, hogy most oda teszünk a 18-as karikának , hadjuk hátra a családbarát koncepciót és csináljunk egy igazán durva felnőtt filmet. Jól esett látni, hogy lazán, életszerűen oldották meg a konfliktusokat. Hellboy igazán férfias lett, nem volt olyan apukás kisugárzása mint az előző részekben. Jó fordulat volt, remélem lesz 4.rész ????
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu