Ezek a fiatalok

Bakancslistához adom
Here Are the Young Men
18 éven aluliak számára nem ajánlott ír filmdráma, 96 perc, 2020

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Dublinban, 2003-ban tengeti életét a céltalan tinédzser Matthew elégedetlen barátaival, akik kamaszkoruk utolsó nyarán az italok, a drogok és az izgalomkeresés társadalmi vákuumába kerülnek. A romantikus érzelmektől fűtött Matthew vágyik szabad szellemű barátnője, Jen után, és azzal küzd, hogy fenntartsa egyre zavarosabb kapcsolatát a vonzó, de szadista Kearney-vel. Közben koraérett barátjuk, Rez kezd beletörődni a paranoiába és a depresszióba. Matthew-t és a csoportot a zűrös Kearney hamarosan a nihilista erőszak világába vezeti, és olyan megrázó törvényszegésbe keverednek, amely visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Böhöm 2022 okt. 15. - 00:02:23 3/10
Végülis végignéztem, de többször is kikapcsolás-határon álltam ezzel a filmmel. Mindig azt gondoltam, hogy na majd most beindul, vagy jön meg az igazi sztori - de nem. Az alapötletből lehetett volna jó filmet is csinálni, így inkább csak szürreális lett az egész. Persze értem, hogy a befolyásolt tudatállapot ábrázolása volt a cél, csak sajnos szerintem ez nem sikerült. Összességében inkább azt mondanám, hogy nem éri meg megnézni ezt a filmet, nem vesztünk semmit vele, nyerni viszont tudunk másra másfél órát. Nem nézhetetlen, csak olyan semmitmondóan szar…
3/10
sexykex 2022 okt. 11. - 15:20:32 3/10
Lehet, hogy ilyenek a mai fiatalok. Buliznak, isznak és drogoznak. Azt nem tudom miért nem szexelnek, mert szerintem szexelni is szoktak. Mindezt ebből a nagyon rossz filmből tudtam meg. Azt már kevésbé, hogy csak a szereplők hallucinálnak, vagy a rendező is? Már régen is akadt egy-két igazi hülyegyerek, aki bajba sodorta a többit, de drog még nem nagyon volt. Viszont büntetlenül, ezekből az akciókból semmit sem tehettünk volna meg.