Hová tűntél, Bernadette?

Bakancslistához adom
Where'd You Go, Bernadette
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, dráma, 109 perc, 2019

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Egy szerető anya késztetést érez magában, hogy újra felfedezze a benne rejlő kreativitást, miután hosszú éveket áldozott az életéből a családjára. Egy óriási kaland veszi kezdetét, ami újraéleszti életében a tüzet és diadalmas újrafelfedezéshez vezet.
Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex júl. 31. 10:47:36 7/10
Szerintem a művészek ilyenek. (Én is ilyen vagyok, ideje lenne elkezdeni művészkedni, hogy igaz legyen az első mondat.) A lánya is ilyen lesz. Már most is egy húron pendülnek. Az nem világos, hogy a Microsoftnál dolgozó férj, miért nem tudja jobban megvédeni a laptopot és miért nem figyelmezteti az asszonypajtást a netes veszélyekre.
Ügyesen összehozták a filmet. Túl sok minden nem történik benne: nincs kutya, haverkodás a pingvinekkel, bálnamentés, az ember mégis szívesen nézi ezt a semmit. (Hoppá! Kutya mégis csak van, hiszen az elején éppen ki kell menteni abból a romhalmazból, amiben élnek. Teljesen logikus. A villanyszerelőnél ráz a vízcsap, az építésznél beázik a tető és padlószőnyeg alatti növényeket kell levegőhöz juttatni.) Vajon érdemes lesz teret engedni Bernadette ötleteinek az Antarktiszon?
7/10
dandelion83 júl. 13. 19:27:01 7/10
Nagyon kedvelem az ilyen típusú filmeket, de ez most nekem egy kicsit kevés volt. Nem rossz film, volt benne néhány magvas gondolat, néhány életigazság, de lehetett volna ennél mélyebb alkotás.
6/10
Szana7 júl. 05. 23:48:56 6/10
Gratulálok a bejegyzés szerkesztőnek! Az egyik kulcsszereplő, Emma Nelson (Bee) még csak meg sincs említve a szereplő listán. Igazán gondos munka. A film maga, számomra az egyszer nézhető, különösebben mély nyomot nem hagyó, de tény, hogy nem tucatfilm kategóriába került. A színészi munka kifejezetten jó, a történet néha nagyon amerikai (értsd: banális) néha klisés (nem is csak néha) de nem tragikus. Az antarktiszi táj meg egyenesen lenyűgöző. De ez csak akkor volna mentőöv, ha természetfilm lenne. De nem az. Nekem 6/10
Éva Malik Károlyné jún. 24. 23:42:34
Az európai dráma Kr. e. az 5. században alakult ki görög földön; két alapvető műfaja a tragédia és a komédia.
8/10
Eszter.Sz jún. 24. 21:30:30 8/10
Nagyon jó film. Nem az a fajta amit többször is megnézne az ember és kifejezetten mély nyomokat sem hagy érzelmi szinten, de nagyon kellemes nézni és minden perce leköt, mert remek a történet és a színészi alakítások is kifogástalanok. Jó arányban keveredik benne a személyes dráma, a családi kapcsolatok, az építészet, művészet mint létforma, a zseni de egyben kissé szociopata személyiség bemutatása, és bónuszként láthatjuk az Antarktisz varázslatos, szürreális világát.
Nem tudom elképzelni, hogy aki erre 1 csillagot ad, az mire értékeli a vállalhatatlanul alacsony színvonalú "alkotásokat". Teljesen korrekt, színvonalas film, csak van akinek nem való ez a műfaj. De ez nem a film hiányossága!!!
chagaal jún. 24. 21:06:42
amerikai vígjáték, dráma, 109 perc, 2019______________ na akkor vígjáték vagy dráma????? még nem láttam, de ha dráma, nem érdekel, ha vígjáték, akkor meg igen... melyik? még sokszor ismétlik....
1/10
pihes jún. 23. 14:56:59 1/10
Végül is ez a jéghegy csúcsa, de néztem volna bármi mást inkább.
Nincs ebbe semmi ami megfogott volna!
Ez egy karó!

1/10
6/10
itsme1 jún. 22. 18:37:49 6/10
Hogy a filmről is essék szó: nézhető, bár a dráma nem ütős, pedig jók a színészek.
AttilaHun márc. 26. 09:55:02 Előzmény AttilaG.
Tisztelt AttilaG! Ezt elegánsabban és diszkrétebben is megoldhatta volna. Mi volt a célja a bejegyzésével?
AttilaG. 2019 jan. 27. - 01:36:28
Ami a szereposztást illeti, ki az a Kristen Wilg? Esetleg Kristen Wiig-et akartatok írni?
Tök jó, hogy ilyen elírásokkal fals oldalakat hoztok létre. De tényleg.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu