Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető angol koncertfilm, 118 perc, 2020

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave saját szerzeményeit adja elő szólóban, zongorán kísérve. Különböző korszakokból származó dalok csendülnek fel, a legkorábbi Bad Seeds és Grinderman lemezektől egészen a legfrissebb Nick Cave & the Bad Seeds album, a Ghosteen c. lemez anyagáig, köztük olyan népszerű szerzeményekkel, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues vagy a Girl In Amber.

A 2020 júniusában, a karantén idején online nézhető koncertként rögzített felvétel eredetileg csak egyetlen alkalommal volt megtekinthető egy internetes közvetítés során, ám most egy kibővített moziváltozatban világszerte láthatják a rajongók, méghozzá négy új, most először hallható dallal együtt. Az Idiot Prayer sajátos hangulata azokat a bezártsággal, elszigeteltséggel és bizonytalansággal teli hónapokat tükrözi, amikor több hónapnyi karantén után lassanként újraindult az élet az Egyesült Királyságban.

Az előadást a többszörös díjnyertes operatőr, Robbie Ryan (A kedvenc, Házassági történet, American Honey) vette filmre az Alexandra palota díszes Nyugati előadótermében. A filmet Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) vágta.
Bemutató dátuma: 2020. november 5. Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu