Film

Időcsavar

/A Wrinkle in Time/
magyarul beszélő, amerikai fantasy, 2018 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
  • mb
  • mb
  • eny
  • eny

Értékelés:

Még nincs szavazat, légy te az első!
Szerinted?

  Meg Murry egy átlagos iskolás, aki sok társához hasonlóan nehezen tud beilleszkedni. Két világhírű fizikus lányaként, akárcsak öccse, különösen intelligens, és ritka tehetség birtokosa, ám erre még nem ébredt rá. Helyzetét csak bonyolítja, hogy édesapjának nemrégiben nyoma veszett. Mikor megismerkedik három isteni lénnyel (Mrs. Mejjikkel, Mrs. Mijazzal és Mrs. Kivel), együtt indulnak vakmerő utazásra, hogy felkutassák Mr. Murryt.

  Forgalmazó: Fórum Hungary

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Alkotók


  Vélemény:

  2017 okt. 13. - 11:52:44
  2017 okt. 13. - 11:52:44
  (1/1)

  A D23 Disney expón mutatták be az elsõ elõzetest a Disney sci-fi filmjéhez, A Wrinkle in Time-hoz, azaz az Idõcsavarhoz. A film alapja egy sci-fi/fantasy ifjúsági regény, ami elõször 1963-ban jelent meg. Madeleine L´Engle késõbb négyrészes sorozattá duzzadt története olvasók és sci-fi/fantasy írók generációira volt hatással. Érdekes, hogy egy ilyen fontos könyvbõl csupán a századforduló után készült adaptáció: elõször 2003-ban egy tévéfilm, 2018-ban pedig széles vásznon is viszontláthatjuk Megék kalandjait.

  Az elsõ kötetben - ami itthon Idõcsavar címmel jelent meg - Meg Murray, öccse, Charles Wallace és édesanyjuk épp éjszakai nassolást tartanak, mikor egy idegen toppan be az ajtójukon. Egy különös bemutatkozó után a férfi felfedi, hogy egy hiperkocka nevû tárgynak köszönhetõen lehet dimenziók között utazni. Késõbb kiderül, hogy Megék apja öt évvel ezelõtt az ötödik dimenzióval kísérletezett, és ennek következtében tûnt el. Most a gyerekeken a sor, hogy felkeressék az ismeretlen dimenziókat, hogy megtalálják rég nem látott édesapjukat.

  A fõszerepeket Chris Pine, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, Michael Pena, André Holland, Levi Miller, Deric McCabe és Storm Reid öltik magukra, a rendezést Ava DuVernay tölti be.

  Official US Teaser Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=E4U3TeY2wtM

  szinkronos elõzetes #1 (12E) - http://www.youtube.com/watch?v=dSfGdnM4f3I

  Bemutató dátuma: 2018. március 8.