Inga Lindström: A világ legszebb helye

Bakancslistához adom
Inga Lindström - Der schönste Ort der Welt
német romantikus dráma, 89 perc, 2021

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i máj. 25. 08:51:32 9/10

Lindström - A világ legszebb helye - Der schönste Ort der Welt (2021) - 89. epizód

Maja a nagypapája, Benno születésnapjára visszamegy a szülői házba. Az anyja, Ingrid viszont továbbra is elutasító vele szemben, Maját hibáztatja az öccse, Linus haláláért.

Maja újra találkozik a volt barátjával, Elias-szal, de megismerkedik a sármos Michellel is. Azonban a nő igen hamar rájön, hogy a családi gazdaság a csőd szélére sodródott, amiről Benno mit sem sejt.

Vajon Maja megmentheti-e még a családi gazdaságot, vagy megint menekülni fog maga elől is? Ugyanis az otthon tett látogatása során Maja belecsöppen a régi és az újonnan keletkezett családi konfliktusokba. Minthogy a birtok csőd közeli helyzete nem csupán az egyedüli titok, amit Ingrid eltitkol Benno elől…

Ingrid házassága Maja apjával, Samuval is mély válságba sodródott, sőt Samu már nem is titkolja Londonba fog menni akár Ingriddel, akár nélküle. Maja pedig vívódik a két egymástól nagyon is különböző férfi Elias és Michel között.

Maja végül mégiscsak döntéskényszer előtt áll. Meneküljön-e a saját sorsa elől, miután megtudta miért is volt mindig is feszült az anyja és közte a kapcsolat. Miért is szállt be öt évvel ezelőtt az öccse, Linus a kocsiba és okozott önmaga számára halálos kimenetelű autóbalesetet. Sőt, az is világos lesz számára, hogy a birtokon szeretné az életét leélni, ott, a világ legszebb helyén, és Elias-szal, akit soha nem szűnt meg szeretni…

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu