Inga Lindström: Törékeny életek

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Feuer und Glas
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2019

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Sara Forsberg saját tapasztalatából tudja, hogy az élet épp olyan törékeny, mint az üvegből készített csodaszép alkotásai. Tíz évvel ezelőtt Sarának is látnia kellett, amint az élettársa, - fia, Fynn apja -, Alexander egy tragikus baleset során az életét veszti.

A sorscsapás ellenére is sikerült Stockholmban egy boldog életet felépítenie, és egy kis céget alapítania. Teljesen váratlanul és önhibáján kívül, az élete ismét egy cserép-romhalmaz előtt áll. A legfőbb megrendelője csődöt jelentett, és így Sara a kis művészi darabokat előállító cégét már nem tudja fenntartani.

Éppen Jean Vikander, Svédország vezető üvegmanufaktúra tulajdonosa és Alexander apja kínálja fel neki a mentőövet jelentő munkalehetőséget, és ezáltal Sara kénytelen lesz szembesülni a fájdalmas múltjával. Ráadásul a nagy-nagy boldogtalanságára, megtudja, hogy Jean az ismeretlen nőt, azaz őt teszi felelőssé a szeretett fia haláláért.

A Vikander családban senki sem ismeri Sara történetét, mivel Alexander akkoriban kettős életet élt és Sarával szemben egészen más személynek adta ki magát. Nos, Sara, hogy magáról és Fynnről gondoskodni tudjon, be kell mennie az oroszlán barlangjába, meg kell győznie a kritikus, hirtelen indulatba jövő Jeant a művészi képességeiről.

Jean feleségének, Lilian kedvessége, valamint a találkozása a karizmatikus, cseppet sem konvencionális Stellannal átsegítik Sarát ezen az érzelmi hullámvölgyön. Vajon Sara megőrzi-e önmaga számára a titkát, vagy megtalálja-e a helyét önmaga és a fia számára a Vikander család kebelén?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 máj. 03. - 20:46:28 9/10
napraforgó 2022 máj. 01. - 18:00:15 Előzmény Kira1948
Már többször leadták, nyilván fogják is még. esetleg más cimmel, mert megvan ez a jó szokásuk, átkeresztelik és vadiújként tálalják.
Kira1948 2022 máj. 01. - 17:57:20
Kár, hogy nem ismételik meg, sajnos az elejéről lemaradtam.