Jeges pokol

Bakancslistához adom
The Ice Road
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller, 109 perc, 2021

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Egy távoli gyémántbánya beomlik Kanada messzi északi részén. A jeges terepre specializálódott sofőr társaival nekiindul a lehetetlen küldetésnek a fagyott óceánon át, dacolva olvadó jéggel, viharral, hogy kimentse a csapdába esett bányászokat. Neki és társainak még fogalma sincs, milyen elképzelhetetlen veszély leselkedik rá.

A film író-rendezője Jonathan Hensleigh (Az ifjú Indiana Jones kalandjai, Die Hard – Az élet mindig drága, Jumanji, Armageddon, A megtorló) számos kaland- és akciófilm forgatókönyvírója. A Jeges pokol főszereplője az Oscar- és Bafta jelölt Liam Neeson (Schindler listája, Rob Roy, A nyomorultak, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Narnia krónikái, Éjszakai hajsza, Fehér pokol), partnerei az Oscar-jelölt Laurence Fishburne (Mátrix, Mátrix -Újratöltve, A szállítmány, Fertőzés, Titokzatos folyó), Holt McCallany (Harcosok klubja, Vesztesek bosszúja, A góré), Marcus Thomas (Dögölj meg, drága Mona!, Nem írnek való vidék).
Bemutató dátuma: 2021. július 22. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Premierfilmes1980 júl. 23. 16:17:42 10/10
Anna Dé júl. 17. 20:41:44
Szerintem meg jó volt. Izgalmas, eredeti. Amibe Liam Neeson benne van az csak jó lehet. Imádom ezt a faszit. Hiányozni fog ha egyszer nem lesz. 8/10
kinowelt júl. 17. 14:38:53
Soha többé nem nézek meg olyan filmet, aminek a stábjában Jonathan Hensleigh benne lesz. Fércmunka.
9/10
csab3csab júl. 08. 22:54:25 9/10
Izgalmas, nekem tetszett
9/10
Sweet-But-Psycho júl. 06. 09:05:51 9/10
Remekül elkészített, szórakoztató, helyenként az érzelmekre is ható mozi. Liam Neeson ennyi idősen végre már nem a sok évvel ezelőtt rászabott, sokak által ma is kötelezően elvárt szuper-akcióhős figurát hozza, itt már sokkal esendőbb. Persze továbbra is "kőkemény" ( 😎), de nem csinál hülyét magából. A forgatókönyv profi, a tempó feszes, aki pedig egy akciófilm esetében az életszerűséget kéri számon, ezt valószínűleg fiatal kora, vagy szerény disztingváló képességének apropóján teszi.
7/10
Mura jún. 29. 21:15:02 7/10
Sziasztok! Az előző hozzászólás után néztem meg a filmet, kicsit tartottam tőle. De szerintem abszolút nézhető film. Fordulatos , izgalmas. Ha valaki nem ragaszkodik az "elrabolva" C. Film mindenkit lelövök és legyőzök karakteréhez, annak szerintem bejöhet. Aki ezt a főszereplő figurát várja annak csalódás lesz.
3/10
Szaymon jún. 26. 14:15:48 3/10
Rendkivül gyenge film,abszolút C kategoria.. Életszerütlen részek,tele hibákkal a film.. Spoilert nem is írok mert átmegy vicc kategoriába.. :D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu