Jelenetek egy házasságból

Bakancslistához adom
Scenes from a Marriage
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai dráma minisorozat, 60 perc, 2021

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az eredeti sorozat által boncolgatott kérdéseket lebilincselő módon újravizsgáló ötrészes miniszéria egy jelenkori amerikai házaspár szemüvegén keresztül elmélkedik a szerelemről, a gyűlöletről, a vágyról, a monogámiáról, a házasságról és a válásról. Mira (Jessica Chastain) egy techcég magabiztos, ambiciózus igazgatója, akit nem elégít ki a házassága, míg férje, az intellektuális és alkalmazkodóképes filozófiaprofesszor, Jonathan (Oscar Isaac) kétségbeesetten igyekszik érintetlenül megőrizni a kapcsolatukat. A Jelenetek egy házasságból mindvégig Jonathan és Mira sokrétű személyiségét tanulmányozza: végső soron mindketten tudják, hogy a házasságukat nem egyetlen esemény vagy hiba dönti romba. Az eredmény egy radikálisan őszinte sorozat, amely a közönség számára betekintést enged két, a gyűlölet és a szeretet érzése között szétszakadó ember magánbeszélgetéseibe.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Samu-Nagy Emese nov. 27. 15:23:29 8/10
Nagyon jó sorozat. Különösen Oscar Isaac remekel, bár övé a szimpatikusabb karakter. Nekem nőként nehéz együttéreznem egy gyerekét -ha csak pár hónapra is - hátrahagyni képes nővel. Bár Mira karakterében is vannak erősen átélhető pontok, szóval törekedtek rá, hogy ne legyen "jó zsaru - rossz zsaru" felállás a kapcsolatban. A szinkron tényleg meglepően jó. Eredetiben néztem végig, aztán most hogy újra leadták szinkronnal, belekezdtem megint, és nicsen hiányérzetem szinészileg a magyar változattól.
10/10
Buga Jakab Alfonz nov. 25. 22:30:03 10/10
Nagyszerű. Akit elkap, az nem tudja abbahagyni. Tökéletes alakítés, és még annél is jobb szinkron, kár, hogy most még csak az első két részben. Maradandó elmény, higgyétek el.
9/10
Sophie_Western okt. 11. 20:58:44 9/10
Az elidegenítő effektus nagyszerű benne. Lekötik a nézőt a hosszú dialógusok.
drrencz okt. 04. 23:03:42
Tökéletes játék a 2 zseniális színésztől,engem magával vitt,átjött mindkét fél érzelmi hullámvasutja.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu