Jóbarátok: Újra együtt

Bakancslistához adom
Friends: The Reunion
amerikai vígjáték, talk show, 100 perc, 2021

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
nikato júl. 19. 15:11:38 8/10
Megható volt! Tetszett! Bár Matt LeBlanc nagyon le van élve, Matthew Perrynek szörnyű az a protkó, C. Cox-nak botox feje van. Lisának jól áll, ha sminket visel és megcsináják a haját, Schwimmer jól tartja magát, Aniston pedig bombázó! A legjobban szerintem Matt LeBlanc élvezte az egészet, Ő emlékezett vissza a legtöbb dologra, Jennifer is David is sokat meséltek. Cox nem sokat beszélt, Perry pedig a legkevesebbet (valószínű 4. évadtól nem is emlékszik semmire a sok drogtól.)
Ami nem tetszett, az a rajongók bevágása volt! PC! Csak melegeket, feketéket , indiaiakat vágtak be! Szerencsére nem hosszan.
Elhiszem amiket mondtak, hogy tartják a kapcsolatot és ha valahol összefutnak csak egymással beszélgetnek, de mielőtt ezt a filmet bemutatták biztos, hogy a sok instagram-fb. feltöltésük azért volt, hogy minél többen megnézzék. Jennifer se véletlen regisztrált mielőtt/mikor ezt forgatták. Sok milliárdot felvették ezért a 1,5 órás dokuért.
5/10
Johanna_94 júl. 16. 22:16:11 5/10
Jó volt újra látni őket, viszont csalódás, hogy egyikük-másikuk hogy szét van plasztikázva és hogy miért nem hajlandóak természetes módon megöregedni. Kacsaszáj, botox, a mimikai ráncok eltűnése, kb. csak az információból lehet tudni, hogy ki mikor sír vagy nevet. Perry elvonó után van, Joey elhízott, Aniston és Cox szétműtve. Küllemre talán Schwimmer és Kudrow tartja magát a legjobban. Tehát 6-ból 2 nyert. Újabb bizonyíték rá, hogy a pénz nem tesz boldoggá.
6/10
pihes júl. 16. 14:44:22 6/10
Nem tudott engem vonzani ez a sorozat, viszont elismerésre méltó a népszerűsége.
Egyetlen részt sem láttam végig sose!

6/10
nick név júl. 04. 20:30:24
Itt is elindult a nosztalgiavonat. Az mindenképpen feltűnő volt, hogy több volt az előre beállított, megrendezett pillanat, mint amit spontánnak láttatni akartak, azonban a cirádás megmondásokon túl voltak tényleg őszinte pillanatok, gesztusok is, amik tetszettek. Bizonyos kellemetlen részeket kényszerűen átugrottam ebben a filmben, a meghívott külsős vendégekre nem tudom mi szükség volt (nyilván a közönség "só" iránti igényét hivatottak kiszolgálni), inkább kirángattak a megteremteni kívánt hangulatból, mint elmélyítettek benne. Lédi Gaga például sokkal többet vont el az egészből, mint amennyit hozzáadott.
Ha mást nem is, de azt elérte a film, hogy újra belevessem magam a rég magára hagyott sorozatba. Az közel sem biztos, hogy huzamosabb ideig nézni fogom, mert sajnos nem öregedett annyira jól, mint amennyire népszerű volt a maga korában (alánevetés, komikum komolyabb mélység nélkül, egy igazi előző generációs sorozat, de azok közül egyértelműen kiemelkedő), de a szériának mindenképpen megvan a maga értéke, csak a helyén kell kezelni, a kontextusába kell helyezni. A Jóbarátok joggal volt népszerű, nem az egyszerűen azonosulható igénytelenségével vonzotta a gravitációs mezejébe a köz emberét, ha nem is a legmagasabb szinten, de (köz)kultúrát teremtett.
Sz. Péter máj. 30. 22:30:17 Előzmény AlexWolf

"erre a műsorra semmi szükség nem volt"

Ezt így kijelented mindenki nevében aki nézte a sorozatot?

Komolyan vehető. (nem)
10/10
zazee máj. 30. 18:41:36 10/10
Remek dokumentumfilm volt! Talán kicsit megható is. Valóban telitalálat volt a színészválasztás! Bár már láttam a sorozatot régebben, újra elkezdtem, imádom a humorát!
10/10
k11zoltan máj. 30. 11:40:46 10/10
Nagyon tetszett.

Jól megcsinált dokumentumfilm.
Egy korszakot hozott vissza.

Örülök, hogy azóta élőben is láthattam a díszleteket.
5/10
AlexWolf máj. 30. 07:38:38 5/10
Én is szeretem a Jóbarátokat, és amikor valamelyik csatornán ráakadok ott is maradok bár vagy 2x láttam a teljes sorozatot.
De erre a műsorra semmi szükség nem volt.
10/10
Anna Dé máj. 28. 21:30:59 10/10
Nekem is tetszett. Ross nem öregszik. De Joey is jól tartja magát. Chandler-ről meg ne is beszéljünk. :D Jó volt. A maximális 10-es. Szeretem a Jóbarátokat. :)
10/10
Petra Timar máj. 28. 07:16:08 10/10
Imádtam!! Nagyon jó volt újra látni a szereplőket.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu