Jurassic World: Világuralom

Bakancslistához adom
Jurassic World: Dominion
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilm, sci-fi akciófilm, 146 perc, 2022

Értékelés:

71 szavazatból
Szerinted?

A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow új filmje, a Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.
Idén nyáron tanúi lehetünk az eddig 5 milliárd dollárt hozó Jurassic-korszak nagyszabású lezárásának, melyben a két generáció most először egyesül. Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz csatlakozik az Oscar-díjas Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill a Jurassic World: Világuralomban, ebben a merész, időszerű és lélegzetelállító kalandban, mely felöleli az egész világot, eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel.
Bemutató dátuma: 2022. június 9. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Claire Dearing
Owen Grady
Soyona Santos
Alan Grant
Ellie Sattler
Lowery Cruthers
Ian Malcolm
Franklin Webb
Zia Rodriguez
Dr. Henry Wu
Barry Sembène
Ramsay Cole
Kayla Watts
Rainn Delacourt

Játszási időpontok