Karácsonyi csillaghullás

Bakancslistához adom
A Christmas Star
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 83 perc, 2021

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy csillagász jóslata szerint új meteorzáporra lehet számítani a bájos kisváros felett. A tudós próbálja meggyőzni a helyieket, hogy karácsonyi hagyományuk kárára segítsék a felfedezésében. Miközben a csillagász a rendkívüli esemény rögzítésén munkálkodik, rátalál igaz szerelmére az egyedülálló apa személyében.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Rojita 2023 dec. 27. - 18:58:40 6/10
A karácsonyi hangulatot idézi meg a kis-költségvetésű kanadai film.
A kisváros polgármestere, fogadós, árusok, - mindenki, - az ünnepi vásár minél nagyobb forgalmát és bevételét reméli. A készülődés izgalmaiba csöppen be a nagyvárosból érkező csillagászlány , aki egy igazi tudós, rendkívüli felfedezést jósol bekövetkezni, - de a mindennapi életben eléggé elveszett.
Az udvariasság és a romantika szabályai szerint hamarosan talál egy hasznos és jóképű pártfogót.

A forgatókönyv ad néhány praktikus tanácsot a gyerekkori álmok és az azok beteljesülésének eléréséhez szükséges küzdelemre, - azonban jótékonyan szemet huny azon a statisztikai tényen, hogy az életben - egy többdiplomás, okos nő - hasonló szellemi szinten álló férfivel éli le életét, - különösen, ha a nő fiatal és csinos. Tehát, hiába jóképű, fiatal és érdeklődő egy rendőr, egy tűzoltó, egy parkolóőr, egy parkőr, vagy egy ezermester, - a kulturális távolság miatt a fiatalok csak a felnőttmeséket író forgatókönyvírók képzeletében találnak egymásra.


A filmet a yt-on néztem meg.