Film

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja /Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales/

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm, 129 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

76 szavazatból
Szerinted?
Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban.
Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal - és Jackre különös gondot fordítanának.
Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

Bemutató dátuma: 2017. május 25. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Helyszínek10111213141516171819202122
Cinema City Aréna 123Dmb
15:10
Helyszínek10111213141516171819202122
Cinema City Aréna 123Dmb
15:10
Helyszínek10111213141516171819202122
Cinema City Aréna 123Dmb
15:10

Vélemény:


szeptember 17. 11:23
Moziba nem mertem megnézni (ma már bánom), így tegnapig vártam, míg végre egy HD minőségű kópiát találtam. Valami miatt tegnap este angolul néztem meg, felirattal, és annyira élveztem. Salazar hangja, valami iszonyat jó, Johnny Depp pedig zseniális részeg angolban :)

Emlékszem, amikor az első részt megnéztük moziban, oválisra tátott szájjal ültem és imádtam minden percét. Ahogy lehetett,megszereztem DVD-n és hol angolul, hol szinkronnal néztük. A második harmadik résszel sem volt különös gondom, bár a harmadik nekem kicsit sok volt. A 4. résztől én idegbajt kaptam. Ezért is voltak fenntartásaim ezzel az 5. résszel.
Kb mint a Transformers filmekkel. Az első atom jó, a második még nézhető, aztán onnantól kezdve, csak pénzlehúzás és egy rakás f*s. Az utcsó kettőt már neten átpörgetve néztem meg, egy Ft-ot nem adok érte.

Itt megvan újra a Karib- Tenger hangulat, megvan az igazi Jack Sparrow, jók a poénok, jók a karakterek. Javier nagyon jó fő gonosz.

SPOILER

A bank elhúzása tiszta Halálos iramban páncélszekrény húzás kocsikkal paródia volt. Mondjuk az is maga egy paródia, azt mi a f*sznak rakták bele? De ...


június 14. 00:19
Évtizedes fájdalomtól szabadított meg ez a film. Pontosan, hiszen a 3. rész 2007-es. Az 1. rész nagy kedvencem, ha 100-szor nem láttam, akkor 1-szer sem. Aztán a 2-3. rész mindent tönkre tett. A 2. résznél még nem lehetett tudni, mivel nem volt lezárva a vége, de már abban sem tetszett a hangulat megváltozása - túl sötét és vészterhes volt, és túl kevés poén, azok is erőltetettek -, aztán a 3. rész már katasztrófa volt. Sírva jöttem ki a moziból anno, nem akartam elfogadni, hogy ez a történet vége. Természetesen soha többé nem néztem meg egyik részt sem... Még az elsőt sem, mert nem bírtam volna elviselni a szereplők boldogságát, tudva, hogy milyen sors vár rájuk.
A 4. résszel nekem nem volt különösebb bajom, a korábbi történethez lazán kapcsolódik, és önálló filmként számomra teljesen elfogadható - meg is néztem talán 3-szor vagy 4-szer. Úgy éreztem, a hangulata is kezdett visszatalálni arra az útra, amit az 1. rész lefektetett. Arra is gondoltam, hogy - attól az apróságtól eltekintve, hogy Barbarossa él - akár közvetlenül az 1. rész után is jöhetett volna, az annak az eredményeit leromboló 2-3. részt nyugodtan ki lehe...

Összes hozzászólás