Katie Fforde: A férjem lánya

Bakancslistához adom
Katie Fforde: Das Kind der Anderen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Ella szeretne az élete eddigi fejezetét lezárni, és a zátonyra futott házasságának véget vetni, majd mindent újrakezdeni. A jogász Ella West felkészült egy új életkezdésre. Ugyanis - a jelenleg még férje -, Adrian egy építészszakos egyetemista diáklánnyal, Rubyval való félrelépése következményeként megszületett a gyermek, ami nekik oly sok-sok próbálkozás után sem sikerült. Most pedig már válás előtt állnak. Viszont azonnal felmerül a megszületett gyerekkel kapcsolatos gond…

A modern válással járó tragikomédia ott játszódik Amerika keleti tengerparti részén, és arról a nem szokványos válással járó mozaikcsaládról szól, ami adott esetben boldogságot is hozhat.

Útban a válóperes tárgyalásra Adrian balesetet, fejsérülést szenved, és kórházba kényszerül. A válóperes tárgyalás persze így elmarad, és Ella hirtelen ott találja magát az utcán, egyedül Adrian kislányával, Hope-pal.

Az egyik jövedelmet jelentő ügyfelével, Jake Bankkel való tárgyalása a síró gyermek miatt ugyancsak kudarccal végződik. Ella édesanyja, Liza ugyan megpróbál segíteni a lányának, a meditációs praxisa kiépítésében, de a szokatlan módszerével inkább csak elriasztja Ella ügyfeleit.

A balesete után Adriánt mintha kicserélték volna. A tervezett válásukról immár hallani sem akar, és hogy Ellának találkozója van a művi megtermékenyítésben dolgozó vonzó külsejű orvossal, Dr. Martin Mitchellel, attól nemigen van elragadtatva. Azonkívül pedig a helyzet arra kényszeríti Adriánt, hogy megkérje Ellát ugorjon be babysitterként, ami azt a látszatot kelti, mintha Hope édesanyja ő lenne, ami fájdalmas élmény lesz a nő számára.

Ella amikor azonban rájön, hogy mi is motiválta igazán Adránt erre az elhatározásra, képesnek kell lennie átlépni a saját árnyékát.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
surildi 2021 ápr. 18. - 18:56:24 10/10
Aranyos film volt ♡☆♡