Katie Fforde: A férjem lánya

Bakancslistához adom
Katie Fforde: Das Kind der Anderen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Ella és Adrian hosszú ideje próbálkoztak azért, hogy közös gyermekük lehessen. Kapcsolatuk megromlik, mikor Adrian számára végül egy fiatalabb lány, Ruby tudja megadni a boldogságot. A válásuk kitűzött dátumán véletlen baleset éri a férfit, emiatt váratlanul Ella felügyelete alá kerül Hope, Adrian kislánya.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
surildi ápr. 18. 18:56:24 10/10
Aranyos film volt ♡☆♡
7/10
grosz_i 2020 júl. 21. - 12:04:03 7/10
Katie Fforde: A férjem lánya (Das Kind der Anderen - 2018)

Ella West ügyvédnő már eldöntötte, új életet kezd. Ugyanis - a jelenleg még férje -, Adrian egy egyetemista diáklánnyal, Rubyval való félrelépése következményeként megszületett a gyermek, ami nekik oly sok-sok próbálkozás után sem sikerült. Most pedig már válás előtt állnak.

Útban a válóperes tárgyalásra Adrian balesetet szenved és kórházba kényszerül. Hirtelen Ella gondjára bízzák Adrian kislányának, Hope-nak a felügyeletét. Síró kisgyerekkel a nyakában természetesen a mediátor ügyvédnő elveszíti az egyik jól jövedelmező ügyfelét, Jake Banks-et. Ella anyja, Liza sem igazán segítőkész a lánya meditációs praxisának kiépítésében.

Ráadásul Adrian magatartása a balesete után egészen megváltozik, mintha kicserélték volna… Féltékenyen figyeli a még-felesége találkozásait Dr. Martin Mitchell-el. Ella a baby-sitterkedése során végül rájön, mi is motiválja valójában Adriánt…

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu