Film

Két lépés távolság

/Five Feet Apart/
amerikai romantikus dráma, 116 perc, 2019 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    • mb
    • mb

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves... Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. (Cole Sprouse).
A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást?

Bemutató dátuma: 2019. május 2. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 1/10 május 15. 12:04:24
május 15. 12:04:24
Unalmas, lerágott csont történet. Eredetiség 0. Nyáladzás a köbön. Ráadásul képesek voltak a Csillagainkban a hiba c. film zenéjét berakni az egyik jelenet alá. Szánalmas.
Nekem egyáltalán nem jött be. 10/1
szavazat: 8/10 május 11. 02:27:13
május 11. 02:27:13
A végét leszámítva egészen jó a kategóriájában.

Nem volt reális, ha felébred a lány a tüdőtranszplantáció után, képes koncentrálni, sírni a fiú búcsúzására. Kicsit elrugaszkodott cukormáz volt, de ezt leszámítva egészen tetszett.