Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

Bakancslistához adom
Snake Eyes: G.I. Joe Origins
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, 121 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A látványos és izgalmas akció-kalandfilm a G.I. Joe univerzum egyik legrejtélyesebb és legkedveltebb karakterének eredettörténete.
Miután apját meggyilkolják, Kígyószem elindul a bosszú sötét útján, amely elvezeti őt Tommyhoz, a nemes japán harcoshoz. Tommy Japánba viszi a fiút, hogy ott az Arasikage klánnál kapjon kiképzést. Az Arasikage értékrendje arra ösztönzi Kígyószemet, hogy feltegye a kérdést: vajon jó-e az, ha a bosszú keresése a fő vezérlő erő az életben. Tommyval kötött barátsága és a férfiba vetett bizalma egyre nő, ugyanakkor a sötét titok, amit őriz, próbára teszi a klán iránti lojalitását, és végső soron ettől függ, hogy hős lesz belőle, vagy gonosztevő...
Bemutató dátuma: 2021. július 22. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Böhöm júl. 24. 23:41:13 6/10
Végig pörgős és látványos jelenetek követik egymást, ezen a téren azt hozza a film, amit várunk tőle, egész jó színvonalon. A rendezés... hát az már kicsit sántít. Az elején egészen jól indul, kifejezetten élvezhető a történet is, aztán fokozatosan egyre "egyszerűbbé" válik a sztori - és akkor nagyon finoman fogalmaztam. Főleg a vége felé már maguk a jelenetek is kezdenek a "Zs-kategória" felé sodródni, némelyik már-már majdnem kínosba hajlik. A végig tényleg látványos zúzás-sorozat paradox módon így kezd mégis egyre inkább unalmassá válni az erősen csökkenő színvonalú történetvezetés miatt. Az IMAX látvány és hang ellenére is az utolsó fél órában már kicsit vártam a végét.
Ennek ellenére azért egyszeri szórakozásnak talán ajánlható, de inkább csak a pörgös és látványos megjelenítés miatt. Egyszerinek, mert többször szerintem nagyon kevesen néznék meg. A vége erősen folytatást sejtet, amit én személy szerint a mostani alapján biztosan nem fogok megnézni, csak ha esetleg lesznek már róla jó vélemények - bár sajnos a folytatások nagyon ritkán jobbak az első résznél.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu