Kínában született

Bakancslistához adom
Born in China
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm, 90 perc, 2016

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A Disneynature elhozza a természet világát a képernyőre, ahogy korábban még nem láttuk. Eddigi legambiciózusabb projektjében nagy utazásra invitálja a nézőt Kína vadonjába. A dokumentumfilm három állatcsalád a méltóságos panda, az okos aranymajom és a ravasz hópárduc kalandjait követi nyomon. Egy vöröskoronás daru hátán "bejárhatjuk" a hatalmas területet a fagyos hegyektől a bambuszerdők szívéig, miközben bepillantást nyerünk az állatok intim családi életébe, amit először vettek filmre.

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
RigbyTheMad 2019 júl. 17. - 13:35:19 1/10
Felvételekkel semmi probléma nem volt. A szöveg az valami kegyetlenül rossz volt. Inkább a Disney ne csináljon természet filmet szöveggel, mert elveszi az emberek kedvét. Magyar szinkron meg amatőr volt nagyon nagyon rossz volt hallgatni. A vágásokkal is probléma volt egyáltalán nem volt a közelben se a héja se a vörös panda és még lehetne sorolni. Össze vissza vágott semmi volt. Semmi tudományos nem hangzott el. Akinek ez tetszett az nem látott igazi természetfilmet.
sexykex 2019 jan. 01. - 16:56:38
Mit lehet erre mondani? Cuki, gyönyörű, vad, természetes, mókás, félelmetes. Nincsenek rá szavak. Hiányzik ide az ember? A fenét! Legfeljebb a kamerája, hogy megörökítse a kék bolygó gyönyörűséges világát, amíg teljesen tönkre nem tesszük.