Film

Kingsman: Az aranykör /Kingsman: The Golden Circle/

magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték, 141 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

102 szavazatból
Szerinted?

  Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő.
  De néha a "majdnem mindig" is kevés.
  Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat.
  Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

  Bemutató dátuma: 2017. szeptember 21. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 10. 10:59
  Az első rész jó volt. Ezt csak a profit miatt forgatták le, látták, hogy mire van igény és megpróbálták a sikert meglovagolni. Sajnos - ahogy a folytatások többségében - ez itt se jött össze.

  január 2. 17:10
  Nagyon sokat nevettünk rajta! Csak ajánlani tudom! :)

  január 2. 12:55
  Valóban nem lett olyan jó, mint az első rész, de engem végig lekötött! Vannak benne azért elég hajmeresztő jelenetek, amiket talán jobb lett volna kihagyni a filmből, de összességében szerintem elég korrekt folytatást sikerült összedobni. 8/10

  Összes hozzászólás