Kipörgetve

Bakancslistához adom
Overdrive
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-amerikai akcióthriller, 96 perc, 2017

Értékelés:

75 szavazatból
Szerinted?

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.
Bemutató dátuma: 2017. július 6. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nefefe 2021 júl. 14. - 18:19:16 7/10
Bírom mindkét Eastwood-ot, az öreget főleg, de a fiában is megvan a lehetőség, hogy nagy színész legyen. Nemrég láttam a Helyőrség c. filmjét, azt is érdemes megnézni. A Port tartalomban van némi tévedés, hiszen nem Morier bízta meg a fiúkat, hanem ők ajánlották fel - az életükért cserébe -, hogy ellopják neki a Ferrarit. Egy kicsit Tolvajtempó, egy kicsit Halálos iram, egy kis lövöldözés, egy kis akció - mindez romantikával leöntve. Közben is, és a végét is jól megcsavargatták. A végén az nem derült ki, hogy Klemp mit szólt a Ferrarija ellopásához... Nem rossz film, kellemes nyári kikapcsolódás.
seberla 2020 júl. 28. - 14:32:47 Előzmény maxhell
" A fenébe is. " Teljes egyetértésem! Igen enyhe kifejezéssel éltél!
3/10
idõjós1010 2018 ápr. 22. - 19:18:13 3/10
A film úgy zár, mintha egy három órás, jól eltalált humorral dúsított tömény akció áradaton lennénk túl, egy szívünkhöz nőtt csapattal, miközben az egyik leg minimalistább filmet tették le elénk, ami valaha mozi vászonra készült. Hollywood-tól lopták a receptet, a film alapjaihoz, de iszonyat fuser munka lett belőle. A szutori pont annyira volt elég, hogy láthassunk a képernyőn gurulni, nagyjából 10 gyönyörű retro sportautót, de ez a négy karakter, amit elénk raktak, mint valami rossz vázlat, amit anno valaki felskiccelt egy papírra, valamelyik nagyobb kaliberű amcsi mozi után. Nem tudom melyik filmet akarták koppintani, de nagyon nem sikerült nekik. Én nem mondom, hogy "zs" kategória, mert végülis nézhető, de ez legyen az utolsó, ami elé bárki unalmában leül.
1/10
Owl 2018 márc. 14. - 00:25:47 1/10
Az előző két komment mindent elmondott. Csak az autók néztek ki jól, meg a táj. Lassan ott tartunk, hogy a tévének jobb filmeket gyártanak.
1/10
maxhell 2018 jan. 01. - 09:31:51 1/10
Nem tetszett ez a film. Ezek a srácok tolvajok és gyilkosok, és a végén minden happy? A fenébe is. Muriének drukkoltam, nehogy már ezek a kis taknyosok mindenkit átverjenek és a végén simán megússzák? Még mesének (filmnek) is übergagyi és mese. Kár volt rá az idõt pazarolni.
3/10
stupek2 2017 dec. 16. - 20:15:19 3/10
Akkora gagyi film, hogy csak na. Mindig meglepõdöm, hogy van aki beveszi, hogy gyorsabban lehet futni a motornál, vagy meg lehet úszni egy sikátorban a gépfegyver golyót, ugyancsak a szériaautókról lepattan a golyó, a vásárban össze.vissza lehet lövöldözni úgy, hogy nem hal meg senki. Fogva tartanak egy nõt, úgy hogy nincs megkötözve, szabadon mászkálhat a kastélyban? A tesók egymást raboltatják ki? A berobbantott többtonnás vasajtót kézzel arrébbhúzzák, a régi luxusautókban benne van a kulcs? A testõrök szétlövik saját gazdájuk luxusautóját? Ekkora gagyi filmet ritkán lát az ember, bár ujabban egyre többet. Csak a látvány, a valóságot felejtsd el!
SzVanda 2017 dec. 05. - 19:57:02
Tolvajtempó?
2/10
m3246 2017 okt. 28. - 17:27:19 2/10
A film után olyan ideges voltam, hogy el is felejtettem megírni a magamét róla :) volt már vagy 3-4 hete hogy megnéztem, szerencsére letöltve... igazán örültem volna ha az Eastwood csemete az apjához méltó filmhez adta volna a nevét... az egész film egy borzasztóan giccses, agyhalott mai ember szintjéhez belõtt történettel próbálja bemutatni milyen a drága autók világa, milyen emberek mozognak ott és milyen a profi tolvajok :) ezek a srácok jó eséllyel még egy kiló kenyeret se nagyon tudnának ellopni a boltból... az meg, hogy 10 milliárdos autókkal bohóckodnak amik szállítás közben sincsenek biztosítva... meg furikázunk velük mindenhol és senki nem ismeri fel õket :) vagy akár minden második jelenet egy szórakozóhelyen van ... elképesztõen sablonos és bugyuta... ehhez képes egy MI Tom Cruise-zal valóságos és hihetõ, végletekig mesterien kidolgozott és hûen hihetõ ... ez egy okádék... egyedül azért ér valamit mert egy két autó tényleg igazi benne és gyönyörû (azokhoz hál Isten nem nyúl senki)... ha jót akarsz le se töltöd... 2/10
5/10
Bigpapa 2017 aug. 01. - 12:50:58 5/10
Látom, sokan megnézték :D :D

Hullámzó a film. Néha úgy untam, hogy szívem szerint vibereztem volna, aztán jött pár perc, amire odafigyeltem, majd megint úsztunk a semmiben. Ez egy elég szarul megírt és megrendezett film. Elõnye, hogy európában forgatták, így a francia kaszkadõrök újra megmutatták, hogy teletolt CGI nélkül is lehet autót törni :D
A srác tiszta papa.
A forgatókönyv nem egy agyon dolgozott valami, ezt kb szarás alatt meg lehet írni, ha valami nyomósabbat ettél :D

5/10
cereza 2017 júl. 09. - 19:51:38
na, a linkelt videón már megint Lilike táncol, ne klikkeljetek rá - admin, az ilyen kommenteket nem kellene törölni?
1/10
Joe Pesci 2017 júl. 09. - 10:54:53 1/10
Itt már megnézheti bárki aki nem akar mozijegyre költeni.

https://youtu.be/tK1Tu-bux24