Kívánság

Bakancslistához adom
Wish
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs film, animációs kalandfilm, fantasy, musical, vígjáték, 90 perc, 2023

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A Walt Disney Animation Studios fennállásának 100. évét ünnepli idén a KÍVÁNSÁG című vadonatúj animációs filmmel, amely felteszi a kérdést: Hogyan keletkezett a hullócsillag, ami oly sok Disney-figura kívánságát teljesítette? Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Bemutató dátuma: 2023. november 23. Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Szereplők

Asha hangja
Valentino hangja
Simon hangja
Magnifico király hangja
Amaya királynő hangja

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
lunwenhelp nov. 26. 06:57:01
nice movie!According to recent survey data, over 60% of international students feel significant pressure in their new academic environments. Language barriers, unfamiliarity with academic norms, and the difficulties of cross-cultural communication have all brought about various difficulties in the academic journey of these students. In such a scenario, essay writing services on https://www.essayghostwriting.com/ can serve as a vital form of support, aiding international students in addressing academic challenges and reducing their academic stress.
10/10
Claupátra nov. 23. 16:10:46 10/10
Szuper, édes, kedves mese. Méltó emléket állít a 100 éves Disneynek! Szép, szívetmelengető történet, izgalmas, igényes zenék! Ajánlom mindenkinek!
2/10
Loolookaa nov. 23. 13:19:01 2/10
Imádom a Disney filmeket, meséket, de ez valami katasztrófa volt. Ötlettelen, poéntalan volt, a dalok egyáltalán nem fülbemászóak, mondhatni rosszak és a képi világ is gyenge volt. Azért elég bosszantó, hogy a Disney a 100 éves évfordulójukra ezzel jött ki...
10/10
offtopic
Disneyfan nov. 22. 07:50:52 10/10
Ez egy remek mese a disney tényleg megcsinálta remek betét dalok remek karakterek jól ki dolgozott történet 10/10