Film

Kong: Koponya-sziget /Kong: Skull Island/

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 118 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

132 szavazatból
Szerinted?
A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik.
Ám a látszat csal.
A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak...

Bemutató dátuma: 2017. március 9. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 9. 16:15
3 részletben sikerült megnéznem, olyan, aminek az előzetes alapján tartottam: kalap kaka.

- Tele filmes klisékkel, más filmekből nyúlt dolgokkal, ostoba párbeszédekkel, egysíkú karakterekkel, csakis látványra van futtatva a film.

- A helyszín egy szép kis sziget, mégis olyan ócskán van az egész levezényelve, hogy egy percre nem élveztem a táj szépségét. Még díszletként nem funkcionál.

- Két pozitív dolog van a filmben: Samuel L. Jackson, akinek már a puszta látványa dob egyet, illetve a zenék. A zenékből is túllőttek a célon, a 3.-4. híresebb számnál már úgy éreztem, ezzel szeretnék kompenzálni az ötlethiányokat, szóval úgy a CCR - Bad Moon Risingnél jó lett volna abbahagyni.

- Az öreg pilóta faszi, mint kötelező poénfaktor, akin a robotnézők tudnak kacagni, már nagyon idegesített. Azt hittem, a végén kiderül, hogy ő a főhős csávó apja, mert az is magyarázott, hogy az ő katona apja is lezuhant valahol Anglia felett talán.

- Kong semmiféle hatást nem váltott ki. Félni se a lehet tőle, megkedvelni sem. De azt viszont tudjuk, hogy még a napalm sem öli meg, és a bundája sérthetetlen égéssel sze...

szeptember 8. 23:08
Hála az égnek csak a gyökerek egyeztek meg a 33-as eredeti, és a 2005-ös változattal. Ez a rész teljesen újra lett gondolva, és rendkívül látványosra sikeredett. Abban a pillanatban kikapcsoltam volna, amint elszállítják valamelyik nagyvárosba. nem voltam rá kíváncsi amint újra szerelembe esik, és felhőkarcolót mászik. Humoros volt, látváynos volt, izgalmas volt. le a kalappal.

augusztus 20. 14:15
Hát ez valami förmedvény. Csak a látvány, ami valamelyest felhúzza, de a történtet, a gyerekes anomáliák, a fájóan elcsépelt sablonok - borzasztó.

Összes hozzászólás