Kópé

Bakancslistához adom
Trouble
6 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-amerikai animációs vígjáték, családi film, 87 perc, 2019

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza.
Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.
Szeptemberben egy tüneményes családi vígjátékban ismerheti meg mindenki a cuki KÓPÉ nevét, aki bár kissé elkényeztetett, és azt hiszi, a világ körülötte forog, a sok-sok izgalmas kaland során kiderül, a szíve mindig is a helyén van. A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb. És ezt még vadóc, kételkedő ebtársainak is bebizonyítja, akik bármire képesek, hogy megvédjék falkájuk legviccesebb és legvidámabb új tagját, Kópét.
Bemutató dátuma: 2019. szeptember 12. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
jn 2019 okt. 30. - 23:43:56 7/10
Meg kell mondjam, nem önszántamból választottam ezt a filmet, de a gyerekekért mindent :P Pozitív csalódás volt, nem aludtam el rajta én sem, aranyos, több helyen felnőttek számára is vicces kis mese, egyszer meg lehet nézni.
10/10
adidasler 2019 okt. 23. - 23:40:31 10/10 Előzmény Robzombi
Robzombi egy kicsit piszkos a fantáziád. Szerintem amit annak néztél az egy egyszerű kertben hagyott csipogó gyermek-, vagy kutyajáték amin a rázuhanó kiskutya (mivel tetszett neki ez a csipogás) ugrott párat mivel le sem tudott szállni mert nem ért le a lába. Ne lássunk már mindenben szexizmust.
pufinlekvar70@gmail.com 2019 szept. 15. - 13:37:10
A hozzászólás moderálva lett.
Robzombi 2019 aug. 06. - 11:17:04
Fogadjunk hogy azok csinálták akik a A királynő kutyája-t. Most komolyan ? az ajánlóban az egyik kutya ráesik egy mű broki-ra ? És azt toszogatja ?