Kozmikus bűn

Bakancslistához adom
Cosmic Sin
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi akciófilm, kalandfilm, 88 perc, 2021

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Hét mindenre elszánt katona megelőző csapásra készül egy újonnan felfedezett földönkívüli civilizáció ellen annak reményében, hogy így megakadályozhatják egy csillagközi háború kialakulását.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
georgebenson jún. 26. 15:53:35 1/10
Ha létezik übergagyi a filmiparban mindenki felejtse el, innentől kezdve ez az etalon. Bruce beleverte az utolsó szöget karrierje koporsójába. Lassan bevezethetné a PORT az újítást, miszerint lehessen negatív tartományban is csillagozni. Sajnos kellett rá adnom egyet, hogy érvényes legyen a szavazás, elnézést nem tehettem mást...
2/10
nikato jún. 20. 20:57:51 2/10
Miért nem Dörner György Bruce W. hangja? :(
2/10
alien1976 jún. 19. 04:07:57 2/10
Ez olyan rosssssz, hogy már jó ! Őrület, hogy mekkora gagyi, tele hihetetlen sok baromsággal, kidolgozatlan karakterekkel, erőltetett, szájbarágós párbeszédekkel. De az egész egy értelmetlen katyvasz. Többször eszembe jutott a cápavihar, azon a szinten van, de remélem ebből nem lesz második rész......
2/10
szamóca67 jún. 17. 18:08:32 2/10
2524-ben ott tart a közlekedés technológia, hogy 500éves autókkal járnak, de már repkednek divatos kék fényben légi biszbaszok az égen, a melós öltözőszekrények sem sokat fejlődtek, és a fénycsővilágítás újra hódít. Műanyag IBC tartályok mögé bújnak katonai bázison(lepukkant gyártelepen), ha lőnek rájuk, mert az qrva jól védi őket. Gagyusz-maximusz.
1/10
Mr. Anderson jún. 15. 22:29:24 1/10
Mikor már az első öt perc után elfog az a bizonyos "olyan az egész díszlet, mintha egy volt szovjet hangárban játszódna, ráadásul csak este, a kellékek pedig mintha az ott hagyott haditechnikából lettek volna összefabrikálva" érzés. Aztán lassan jön az "ilyen gagyi nem lehet, és biztos jön majd a fordulat, elvégre csak ott van Bruce" érzés. A fordulat viszont nem jön. Bruce semmivel sem nyújt többet, mint egy reklámban. Több szót nem is érdemel. Kritikán aluli.
1/10
Bubba Zanetti ápr. 15. 22:10:11 1/10
Azt a büdös mindenit. Ez egy ritka nagy gané audiovizuális valami lett. Csóró Bruce tata kezét én már a Die Hard 4-nél elengedtem, nyilván a vadászgépes jelenetnél telt be a pohár. A karrierjének következő állomása jelen alkotásnak az Asylum stúdió műhelyéből származó verziójában esetleg a főszerep, vagy még arra sem méltatják. Mondjuk azért az Asylumnak is feladná a leckét, hogy még ennél is szarabbal rukkoljon elő. Frank Grilloért viszont kár. A Boss Level című agyfosást szerintem elég szórakoztatóvá tudta tenni, 57 éves kora létére kiváló kondival. Ebben a filmben ugyan nem sokat szerepelt, de ez most szerintem őt is lenullázta sajnos.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu