A nagy pénzrablás

Bakancslistához adom
La casa de papel / Money Heist
16 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol akciófilm-sorozat, misztikus sorozat, 70 perc, 2017

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Nyolc rabló túszokat ejt, és bezárkózik a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtására manipulálja.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kid joe máj. 03. 19:19:39
Az első két évadot a hibák és logikátlanságok ellenére szerettem. A harmadikat is szódával, a negyedikben viszont már nagyon zavaróak a hibák, és az élvezhetőség rovására megy, pedig nem vagyok a kákán is csomót kereső típus. Plusz eléggé önismétlő lett bizonyos szempontból, nem tudom, mit tudnak majd még felmutatni a már biztos 5-6. évadban.
György Kádár ápr. 26. 08:21:07
5 perceként van benne súlyos hiba.
holl ápr. 24. 07:32:17
Amilyen jo volt az elso ket evad, annyira szornyu a harmadik, a masodik resznel abba is hagytam. De az elso ket evadot erdemes vegignezni, azokkal onmagaban mar egy kerek, kulonleges, jol kitalalt bunugyi tortenetet kapunk.
letitbe ápr. 13. 13:48:54 Előzmény UncleSam
+ Alapvető, hogy az igazgatót és egyéb parancsot osztható vezetőket elkülönítjük a többi túsztól.
4/10
Corson ápr. 07. 04:03:16 4/10
jópofa limonádé, ahol folyamatosan történik valami érdekes. komolyan nem igazán vehető, mert a csavarok kedvéért beáldozzák a logikát, a karakterek éppen aktuális jellemét, de még az egész alapjául szolgáló kerettörténet is ingázik az évek alatt mesterien kitervelt rablás és az amatőr, összecsapott improvizáció között. bár mikor, bár melyik szereplő pillanatok alatt buta, lúzer, kedves karakterből okos, vér profi, gonosz mesterbűnözővé válik és viszont. néha a fizikai törvények sem működnek, meg a logika is szabadságra megy. a lényeg, hogy a poén/csattanó kijöjjön. minden annak van alárendelve. ha az ember elfogadja, hogy egy fordulatos szappanoperát néz, ami sitcomszerűen éppen az adott "poén" köré épül fel, akkor simán elmegy a háttérben. sőt, kólával és sok popcornnal még az előtérben is.
gmanarts márc. 18. 12:02:54
Még a Prison Break is egy Dosztojevszkij-műnek tűnik emellett. Persze a maga módján szórakoztató, de annyira erőltetetten akarja másolni, imitálni a nyugati eszményképeit, hogy totál komolyan vehetetlenné válik.
10/10
tomy88trance jan. 30. 20:05:57 10/10
Legjobb bank rablós film amit láttam ever ,jó tudom ez sorozat ,de értitek gondolom. Kell hozzá bizonyos értelmi szint,hogy értse az ember és ne találjon sok mindent logikátlannak (mint ahogy előttem páran) Van amit tényleg tovább húznak mint kellene és amiket leírtak abban van is valami,de túl hamar vége lenne,ha első lövésre el terülne mindenki ,ezt szerintem nyugodtan írjuk annak a számlájára ,hogy ez egy sorozat és nem halhat meg mindenki egyből és kellenek bizonyos alternatív megoldások,hogy sorozat lehessen és legyen miről mesélni . A csavarok szerintem nagyon jók és sok a kiszámíthatatlanság is.
10/10
Andricful jan. 26. 21:49:14 10/10 Előzmény UncleSam
Érdemes végignézni a 3. évadot, sajnos az utolsó részbe sűrítenek bele sok érdekes jelenetet és csavart.
UncleSam jan. 13. 21:58:06 Előzmény BBalázs
Én is ugyanezt érzem a 3. rész közepén tartva. De inkább akkor nem is nézem tovább.

Narcos és Narcos Mexico nagyon jó sorozatok.
UncleSam jan. 13. 21:56:00
Jó sok hiba van a filmben.


A pénznek szánt speciális papírt sehol sem így szállítják. Így bejutni pénznyomdába nem lehet, hogy ma a társam lebetegedett és ma az a valaki mellettem jött velem. A túszokat sosem hagyják magukra, max ha meg vannak kötözve esetleg. Nincs bekalkulálva, hogy a rendőrök lőhetnek. Arcot nem mutatunk, max ha utána megölik őket. Veszekednek rablás közben? "Amatőrnek kell tünnünk" Miért? Profik?

Szóval hemzseg a film hibáktól és maga a sztori amatőrségtől egy fél éves előkészítés után...


3/10
BBalázs 2019 dec. 01. - 23:36:37 3/10
Spoiler
Voltak izgalmas jelentek és egy jó sorozat lehetett, volna ha nem rontják el a számtalan logikátlan jelenettel. (Akár egy rossz brazil szappanopera...) A tettesek mindig megmenekülnek, tűzharcban golyóállóak, a rendőrségnek persze looser módon sosem sikerül semmi és még sorolhatnánk. A WC-ből nem hallatszik ki semmi, akár bomba is robbanhatna.Megtudhatjuk, hogy a tűzharcközben kirobbantott falat/ajtót is képesek lehetünk behegeszteni pár perc alatt, amit a rendőrség persze tétlenül néz nem tudom miért kell elrontani egy jó storyt ilyen amatőr hibákkal

Kár volt érte, egy jó akció sorozat a Narcos-nál kezdődik.
10/10
Sandor Clegane 2019 aug. 05. - 00:40:58 10/10
nagyon jó,izgalmas sorozat,Denver nevetése a legkirályabb,várjuk a 2. évadot nagyon
gkrisztian77 2019 jan. 27. - 19:10:52 Előzmény Anna Dé
Spoiler te barom?
10/10
Anna Dé 2018 dec. 07. - 01:07:29 10/10
A Netflix már bejelentette hogy folytatják a sorozatot .. kár hogy Berlin nélkül. A legjobb karaktert nyírták ki a végén, bár neki így is úgy is vége lett volna. Jó kis sorozat, kicsit sok benne a szerelmi szál, de ezt leszámítva nagyon klappolt minden. Jó volt a felépítése, a csavarok benne .. na hát mit is mondjak még, ezek a spanyolok tudnak, na. :)
10/10
aTOMLondon 2018 jún. 24. - 17:03:46 10/10
Most fejeztem be az utolsó részt és még a hatása alatt vagyok. Végre egy sorozat, ami kiszámíthatatlan. A jók a rosszak, vagy a rosszak a jók? Nézöpont kérdése. Minden rész egy külön izgalom. Van benne dráma, szerelem, akció, erotika, jellemfejlödés. Kevés a klishé. Minden karakter jól kidolgozott különálló személyiség. Érzelmeket, szimpatiát, undort, és haragot is kiváltanak a nézőből. Engem a fotelbe szegezett. 12+9 rész. A végéig izgulhatunk, mi lesz a szereplökkel. Túlélik-e? Megmenekülnek?

Maybe Spoiler. Azt sajnálom, hogy már nem lehet folytatása. A spanyolok tudnak izgalmas sorozatot csinálni. Csak így tovább!!!

Végül...
Spoiler nélkül ajánlom az építészeknek az Intrót. Ilyen egy tökéletes épület model. ;)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu