Lányok Dubajban

Bakancslistához adom
Dziewczyny z Dubaju / Girls to Buy
18 éven aluliak számára nem ajánlott lengyel filmdráma, 146 perc, 2021

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A fiatal, ambiciózus Emi régóta a nagyvilágról, sok pénzről álmodik. A lány kihasználja a szépségében rejlő lehetőségeit és escort lányként belecsöppen egy fényűző világba. Hamarosan ő lesz az, aki dúsgazdag arab megrendelők kérésére hölgyeket, hírességeket, filmsztárokat és modelleket kezd kiközvetíteni gyors, dubaji pénzkeresésre. A szexmunkával keresett pénz és vagyon egyre több kapzsiságot, irigységet és törvénytelenséget hoz magával, amitől a világ egy sötét oldala kerül a felszínre és változtatja meg örökre a benne dolgozók életét.

A Lányok Dubajban Piotr Krysiak izgalmas és aktuális sikerregényének filmadaptációja. Az alkotás témája néhány éve Magyarországon is szomorú aktualitást kapott. A közel-keleti gyors pénz reménye és az ebből fakadó szexmunka fiatal kelet-európai lányok százezreit érinti a mai napig.
Bemutató dátuma: 2022. május 19. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Wonder1 jún. 18. 17:13:32 9/10
A film közben,egyes jeleneteknél azok a kis hazánkban élő "celeb"hölgyek,modellekre gondoltam vajon magukra ismernek-e? 😀...a maga nemében nem rossz,érdemes megnézni.más világ
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu