Film

Lego Batman - A film /The Lego Batman Movie/

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 105 perc, 2017 6 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?
Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével.
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

Bemutató dátuma: 2017. február 9. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Batgirl / Barbara Gordon hangja
Batman / Bruce Wayne hangja
Alfred Pennyworth hangja
Mayor Marion Grange hangja
Robin / Dick Grayson hangja
Joker hangja

Linkek:

Vélemény:


szeptember 20. 22:26
Én alapvetően a képregényfilmeket sem szeretem, a Batman filmek közül is alig volt egy, talán kettő, amire azt mondtam, hogy korrekt volt, így ettől is nagyon féltem. Ennek ellenére megvettek vele kilóra, mert kajáltam két pofára majdnem minden poénját. Animációs filmek közt is van talán összesen kettő, ami úgy izomból meg is tudott nevettetni, szóval külön nagy taps ennek a darabnak is, mert nagyon jól szórakoztam rajta.

június 12. 22:49
hát nem te barom ondok :D vagy tiberis? :DDD vén szaroknak semmi sem tetszik, mert mindnekinél okosabbak és semmit nem tudnak élvezni :D jellemtelen házasságszédelgő gecik :DDDD

június 12. 22:24
Uhh, mégis ki lenne ennek a filmnek a célközönsége???
Tetszettek a kiutalások más filmekre, de a régieket a mai fiatalok nem is ismerik szerintem.
Fantom zónás gonoszok: Kráken, Medúza (Titánok Harca 1981), Boszorkány, repülő majmok (Óz 1939) szörnyecskék (Szörnyecskék 1984), cápa (Cápa 1975) stb. de abban se vagyok biztos hogy a dínóknál sokan nem csak annyit látnak hogy dínó, pedig azok meg a Jurassic Park 1-ből vannak.
Mondjuk én meg ugyanígy nem ismertem Joker \"barátait\" csak amit a mostani szuperhősfilmekből éppen láttam.
Annyira vicces se volt, a történet se volt egy nagy eresztés, azt hiszem több legó filmet már nem fogok nézni.

Összes hozzászólás