Locke & Key – Kulcs a zárját

Bakancslistához adom
Locke & Key
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai fantasy horrorsorozat, 48 perc, 2020

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
SarlayKatalin 2020 szept. 07. - 11:30:56 2/10
Sokkal többet vártam a sorozattól, kliséhalmaz, gyenge színészi teljesítmény. Kiszámítható eseménylánc, banális ijesztgetés, pedig meg lett volna a lehetőség, az alapsztori jó volt.
lunula 2020 aug. 14. - 20:15:20
Nem lenne vele semmi baj, de néhol bosszantóan logikátlan, pedig adott volt egy jó alap. Vártam, hogy a végére csak jó lesz, de inkább az ellenkezője következett be. Főhőseink - a sztori szempontjából lényeges - cselekedetei néhol teljes ostobaságra vallanak, ezek kimagyarázhatóak lennének, ha az összes fiatal még kisgyerek - de ugyebár nem azok.
maggot1111111 2020 ápr. 10. - 03:32:01
Lehetett volna jó, de nem volt az. Az alapkoncepcióban elég sok fantáziát láttam és az 1. Rész nagyon tetszett. A többi szörnyű volt, pedig sok dolgot ki lehetett volna hozni a sztoriból. De ehelyett egysíkú karaktereket és a néző hülyének nézését kaptam, olcsó mikrosztorikkal és rengeteg dühítő következetlenséggel. Pedig Vincenzo Natali is benne van az alkotogardaban, aki az egyik kedvenc rendezőm, ezért is fáj annyira, hogy az első rész után olcsó trash-é vált az egész...
6/10
Patafizikus 2020 márc. 31. - 19:06:06 6/10
Kb. a Harry Potter kategóriája, ami nem lenne baj, azt szerettem. Ez azonban lényegesen vérszegényebb történet, több logikai bakival. A szereplők kb. rendben vannak - van azért kivétel! -, a zene kifejezetten dob a filmen. Jó a hangulat, de vannak gyerekes megoldások és dialógusok benne. Mindent összevetve 8/10-re értékeltem volna, ha simán lezárják a történetet a vége előtt kb. negyed órával. De az utló kb. negyed óra, amit a készítők nyilván hatalmas meglepetésnek szántak, annyira logikátlan, infantilis és erőltetett, annyira bűzlik róla hogy az igazi célja hogy ha úgy adódik folytatni lehessen a sorozatot, hogy ez lehúzta nálam 6/10-re.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu