Lopás

Bakancslistához adom
Stöld
16 éven aluliak számára nem ajánlott svéd filmdráma, 107 perc, 2024

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A megtörtént események inspirálta érzelmes drámában egy fiatal nő Svédország őslakos számi kisebbségéből személyes okból egy gyilkos nyomába ered.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Ocsisonka máj. 28. 11:20:11 4/10
Hát nem egy körömszaggasztóan izgalmas film. Csupán az teszi egy kicsit érdekessé, hogy megismerhettünk egy őslakos népet, a számikat, a szép ruhájukban. Ami biztos, hogy a hapsi nem gyilkos, hanem vadorzó.
2/10
SirReal ápr. 23. 10:08:55 2/10 Előzmény fordjee
Teljesen igaz. Én végig attól rettegtem, hogy el ne aludjak; vártam a jeges rettegést és egy szégyenletesen rossz filemt kaptam. A kritikust pedig eltanácsolnám a kritikaírástól, mert büntetlenül nem volna szabad ennyire átverni a nézőket..
fordjee ápr. 23. 09:32:58
Elolvastam a Port.hu-s kritikát és megnéztem. Bár ne tettem volna. Borzasztó gyenge. Másfél óra jeges rettegés, így indít a cím, én nem tudom, mit nézett a cikkíró, de konkrétan semmi nem történik a filmben. Ajánlom a Mafabos kritikát, aki megnézné, először olvassa el azt, minden szava igaz. Borzasztó gyenge történet, nagyon gyenge színészekkel, nyugodtan el lehet közben bóbiskolni vagy telefont nyomkodni.