MasterChef VIP

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar gasztroshow, 125 perc, 2020

Értékelés:

51 szavazatból
Szerinted?

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel, elképesztő izgalmakkal visszatér a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.
Minden eddiginél izgalmasabb, vadonatúj epizódokkal visszatér a TV2-re a világ legsikeresebb televíziós főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban tizenhat híresség igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. Kést és fakanalat ragad Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

A versenyzők mozdulatait három vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, aki számára a versenyzők fejlődése a legfontosabb. Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, aki a rend - fegyelem – precizitás hármasára esküszik a konyhában, ahol véleménye szerint diktatúra van, a diktátor pedig a konyhafőnök. Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séf, aki számára a főzés játék, de véresen komoly játék. A MasterChef VIP versenyzőinek tehát nem lesz egyszerű dolga, ha győzni szeretnének.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Magenta99 2020 aug. 15. - 11:40:42 Előzmény kino21
A Konyhafőnökben Fördős Zé elviszi a műsort a hátán, ellenben itt van 3 karótnyelt zsűritag, akik lehet, hogy tudnak főzni, de se humoruk, se beszélőkéjük. A női zsűritag csak motyog az orra alatt, sokszor nem is értettem, amit mond.
Ezért kellett a Nóri.
Magenta99 2020 aug. 15. - 11:38:27
Megmondtam vagy megmondtam?
Evetke győzelme előre borítékolható volt a "pártatlan" zsűri viselkedése alapján.
kino21 2020 aug. 15. - 00:09:35
Mit keres itt Ördög Nóra? Semmi bajom vele, de itt mi a szerepe? Minek ide narrátor, közvetítő vagy akármi? Nem tudnak a zsűritagok egymással beszélgetni egy közvetítő nélkül? Ráadásul mind a négyen halál unalmasak, semmi humor, sótlan az egész, komolykodó. A Konyhafőnökben tudnak közvetítő nélkül kommunikálni, vannak hárman és gyakran még némi humor és temperamentum is szorul a műsorba. De Ördög Nórának ezek a kérdései: "Na, mi volt a véleményetek a versenyzőkről?"..... Elég szomorú...
Magenta99 2020 aug. 14. - 09:01:47
A tegnapi adás is Evelin fényezéséről szólt.
Amikor a gyerekekkel együtt főztek, Kautzkynak és Bíró Icának is többször beszólt a zsűri, az értékelésnél is kiemelték, hogy a kihozott tányér inkább a gyerekek műve - pl. Kautzkynál, ez Marcell tányérja - bezzeg Evetkének a fenekét nyaldosták, milyen guszta, milyen zseniális, pedig Lili csinált szinte mindent és a tálalás is egy az egyben Lili munkája volt, neki mégsem mondták, hogy ez nem az ő, hanem Lili tányérja.
Emlékszem, a VIP1-ben is folyton a Béjja asszonysággal kivételeztek.
Nem értem, minek kell egy ilyen beképzelt, öntelt libát ennyire nyomatni. Lehet, hogy ízesen főz, de tálalni pl. egyáltalán nem képes, otromba, zagyva, randa tányérokat készít - már amikor nem csinálja meg helyette valaki.
Magenta99 2020 aug. 13. - 12:52:03
A neten szoktam belenézni, mert az eredeti adás a reklámok miatt (is) nézhetetlen.
Engem rettentően irritál a Gáspár Evetke. Iszonyat nagyképű, a folyamatos melldöngetése alapján, talán még a napot is ő tette fel az égre. Bezzeg, amikor hibázik, nekiáll hisztizni, csapkod, dobál, toporzékol - feladom - üvöltözi.... Ráadásul a kis monológoknál amikor a játékosok elmondják a gondolataikat - 99%-ban őt adják, dicsekszik, hogy milyen penge.
Nagyon nyomatják, gondolom, vele akarják az anyja után megnyeretni ezt a 2. évadot...
1/10
nikato 2020 aug. 08. - 12:20:02 1/10
Gondoltam belenézek, mert VIP, sajnos 10 percenként 15 perc reklám van... Meg aztán nem tudnak főzni, konkrétan a palacsintasütés is kihívást okozott számukra.
A Konyhafőnök VIP-ben azért a szereplők készültek előtte, sokan előkészítőn voltak chef-eknél, ráadásul a 3 ítész nagyon jó fej, viccesek, jókat mondanak, itt tiszta unalmasak, a vörös hajú "néni" is mindig ugyanazt mondja, semmi frappánsság!
1/10
5i 2020 aug. 06. - 21:48:02 1/10
Szánalmas! Ezek a főzőcske műsorok már amúgy is rémséges unalmasak, de ilyen tálalásban(hogy ide illő hasonlattal éljek) de pláne nulla!!!!!
Zsupsz 2020 aug. 05. - 22:06:24
Ez a műsor egy rakás sz... Béka segge alatt 100 méterrel.
1/10
nikato 2020 aug. 05. - 11:47:59 1/10
Reklámgyártó Nórika! Főzős műsort kisestélyiben vezetni? Nem azt mondom, hogy farmerban legyen, de ez durva egy kicsit! De jó, hogy Bíró Icát is meghívták, talán sikerül a pénzből egy kis megélhetéshez jutni, úgy is egy raktárban lakik. Bírom Stohl-t, de már mindenbe benyomják a TV2-nél? Gáspár Evelyn már egész jól megtanult beszélni.
Amúgy az Rtl-es Konyhafőnök VIP az sokkal jobb volt!
De miért kell mindig ugyanolyan műsorokat adni a 2 adónak? Miért nem tűznek műsorra inkább 20-25 éve le nem adott sorozatokat vagy filmeket?!
Magenta99 2020 aug. 03. - 11:55:16 Előzmény olahmiki1959
Ez így van. Rtl-nél van ismerősöm, ő mesélte, amikor megtudták a tv2-nél, gyorsan benyomják, pedig csak ősztől akarták leadni.
Egyébként meg a Konyhafőnök sokkal érdekesebb is.....
Magenta99 2020 aug. 03. - 11:53:23
Atv2 19.40-től promózza, itt is és a tv műsorújságban is 20.25 van.
Na vajon akkor most mikor kezdődik?
olahmiki1959 2020 aug. 03. - 04:58:19 Előzmény olahmiki1959
Ráadásul - ezt most vettem észre - ez egy 2018-as műsor ismétlése lesz? Az meg ki a francot fog érdekelni, ha nézheti az újat is, a másik csatornán???
olahmiki1959 2020 aug. 03. - 04:55:56
Ez most megint micsoda?
A TV2 észrevette, hogy az RTL jön a Konyhafőnök új évadával, akkor gyorsan ők is benyomnak valami hasonlót?
Ami még a műsorújságban sincs benne?
Annyira szánalmas ez az állandó rivalizálás, hogy hihetetlen!
ccaty 2018 dec. 18. - 15:25:55 Előzmény EgyÁtlagosÉn
Mindent leírtál erről a nőről. Most az ismétlés megy és jelenleg kettejük közül a Bay Éva esett ki, de remélem visszanézi a Csomor és a maga részéről is talán... talán levonja a maga következtetéseit, hogy miben kellene változnia … és nem a főzésére gondoltam.
bjudit02 2018 dec. 06. - 13:42:43
Bay Éva egy tragédia. Talán beteg és a gyógyszerek mellékhatása az arcrángás, grimaszolás, cuppogás, nyelvöltögetés....... De ha igy van, miért vállal nyilvános szereplést?
Margo Hriczu 2018 okt. 05. - 10:26:27
Mi szükség van ennyi főzős műsorra, főleg olyanok szerepeltetésével akik talán most fognak először kanalat a kezükbe. a SOK MEKK-ELEKES, béna szereplők , valamint a nagyrészt kontár zsüri elképesztő !! Inkább a szakma mestereit kellene meghívni s akiktől TANUlHATNAK is a nézők!! De más szakmákban is lehetne ilyen versenyt indítani. Ennyi idióta színvonaltalan műsort pedig végleg elásni, s a nézőket végre egyenrangúnak tekinteni , úgy hogy igényének megfelelő műsort adni és nevelni!! S nem ilyen hülyítő, gyogyósoknak valókat idiótaságokkal traktálni. Minden sz...rt átvesznek külföldről, amiből még sz.r..abb műsor lesz!!
EgyÁtlagosÉn 2018 okt. 02. - 21:07:32
Csomor Csilla.... Nem itt, hanem a profik között lenne a helye... Nem azért, mert olyan jó, hanem azért, mert ott nem lenne senki, akin átgázolhatna, akit okolhatna a saját hülyesége, kudarca miatt. Egy végtelenül rosszindulatú, hisztis, irigy, önző (mű)nő.... Rossz nézni... Örülök, hogy ma végre kiesett. Ma is megpróbált kicseszni Zsófival. Sunyin elvette a Zsófi tálkáját, aztán a shefre fogta az egészet, hogy miatta keverte össze a "dolgokat". "Aki másnak etye-petye, maga bele potty...". :)
lenczifra 2018 okt. 01. - 17:34:35
Szakácsként éltem,s mentem nyugdíjba.Az undorító modorú,mindenkit lebarmoló "nagy yankee chef"
(állítólag angol származású)- megjelenése óta nem nézek kulináris műsorokat! - Még is a mólt héten vendégségben,bele-bele pillantottam a szendvics-készítés magasiskolájába:- no nem a "versenyzők"
miatt írok,- hanem a kimagasló tudású bírák keltették fel a figyelmemet! - Mert egyiküknek sem tűnt fel,h majd mindenki "béreskenyér"vastag,gusztustalan kenyeret vágott!!!(normál:1cm alatt!!!)gratula a szakértelemnek!!! - Eszembe jutott az a riporter,aki anno az NSZK-ban egy borszakértők műsorban
becserkészett egy almabort! - minenfélét beszéltek a borról,- csak azt nem,h almából van!!! - A hatalmas felháborodásra szegény riportert rúgták ki!!!
1/10
Széles Ágnes 2018 okt. 01. - 00:07:46 1/10
Egyszer néztem kb. 10 percig, de elegem lett ebből a diliházból! Csak az igazi háziasszonyokat nézem, Gasztroangyal, Ízörzők. Ott élvezet nézni azokat a kedves , barátságos embereket, ahogy a kidolgozott kezükkel mesteri ételeket tesznek az asztalra, kedvesen kínálva minden fogást.
1/10
Elda3791 2018 szept. 26. - 20:36:37 1/10
Bay Évát szedálják már le vagy vmi, mert valami rettenet, amit leművel. Szemmeresztgetés, nyelvnyújtogatás, csücsörítgetés... Végtelenül idegesítő.
Összes hozzászólás