Mérgező rózsa

Bakancslistához adom
The Poison Rose
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz misztikus thriller, 98 perc, 2019

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Carson Phillips magánnyomozó (John Travolta) rutinnak tűnő megbízást kap egy eltűnt személy megkeresésére abban a városban, ahol a fiatalkorát töltötte. Miközben a mentális betegeket kezelő szanatóriumban hiábavaló nyomozást folytat az onnan eltűnt hölgy után, a városban zajló drogügyleteket, korrupciót és fogadási csalásokat is elkezdi felderíteni. Közben Becky-nek (Ella Bleu Travolta), egykori szerelme lányának a férje, egy fiatal futballista rejtélyes körülmények között az életét veszti a pályán. A csalfa fiatal férj meggyilkolásával a lányt gyanúsítják. A nyomozó ekkor még mélyebben beleássa magát a város mocskos titkaiba. Úgy tűnik, minden szál a rejtélyes Doki (Morgan Freeman) kezében fut össze, aki - amint mondani szokta - sohasem veszít.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
danek87 2020 dec. 01. - 11:36:47 4/10
Az alkotók érezhetően a fekete-fehér detektív noirok világát akarták megidézni.Kiégett folyton dohányzó főhős,belső monológokkal,egy kisváros egy kaszinóval amit egy helyi nagymenő működtet,csalás,árulás,gyilkosság,femme fatale és egy megoldani való rejtély.Hangulatban és stílusban ugyan sikerül megidézni a film-noirokat de az egész erőltetett és fapados.Travolta monológjai teljesen enerváltak,hiányoznak a frappáns egysorosok ami Sam Spade vagy Philip Marlowe karakterét jellemezte.A cselekmény se igazán tud érdekes lenni.Rejtély hogy Morgan Freeman miért adta ehhez a nevét,bár övé volt az egyetlen értékelhető alakítás,Brendan Fraser meg inkább nézett itt ki egy McDonalds-os gyorséttermi eladónak mint egy dokinak,a színészi játékát hagyjuk is.Nem mondom hogy óriási csalódás mert nézhető de elég gyenge.10/4
tortura 2020 okt. 18. - 14:18:34 Előzmény robertsuzuki
Bocs, de ezt nem értem. Mit őrjöng? Színész. Elvállalta a filmet, megcsinálta, kifizették érte. Az a baja, hogy moziba került? Mért, mire számított?
Megint csak a szűzlány meg a nemi aktus jut eszembe. A kettő együtt nem megy.
robertsuzuki 2020 okt. 14. - 14:37:51

A rendezők, Francesco Cinquemani és George Gallo Travolta jó barátai lehetnek, ha rá bírták venni a filmre a forgatókönyv elolvasása után. Plusz még Freemant is belevitték, aki sírva nyilatkozott a film elkészülte után:
"-Mocsok szemetek, azt mondták ez soha nem fog a mozikba kerülni, Ba+++tok meg ökrök"-így Freeman. Szép volt fiúk.
1/10
herke02@gmail.com 2020 okt. 14. - 03:11:22 1/10
Nem tudom el képzelni hogy ennek a két színésznek ennyire kell a pénz.
Ilyen szintű jellem rombolást régen láttam.
Sajnálom őket és az embereket akik megnézik.
Egyszerűen nem akartam elhinni ezért tartottam ki......
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu