Mi köze ennek a szerelemhez?

Bakancslistához adom
What's Love Got to Do with It?
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol romantikus vígjáték , 108 perc, 2022

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Hogy lehet manapság rátalálni az igaz szerelemre? A dokumentumfilmkészítő, folyamatosan társkereső appokat pörgető Zoe (Lily James) erre a kérdésre keresi a választ. A lány számára a jobbra-balra húzogatás azonban nem hozott mást, csak csalódást keltő férfiak végeláthatatlan sorát, ami nem csak őt, de excentrikus édesanyját, Cath-et is elégedetlenséggel tölti el.Zoe gyerekkori barátja és szomszédja, Kaz számára első látásra egyszerűbbnek tűnik a helyzet,
mivel szülei találtak a számára egy gyönyörű menyasszonyt Pakisztánban. Zoe úgy dönt, hogy következő filmjében nyomon követi az előre eltervezett házasság minden mozzanatát… azonban a forgatás közben rá kell ébrednie, hogy ő is rengeteg új dolgot tanul a szerelemről.
Bemutató dátuma: 2023. január 26. Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Xxy92 márc. 13. 02:14:35 7/10
Én külföldön láttam eredeti hanggal, s nekem sokat dobott a filmen a szülők és az ara akcentusos angolja. Maga a történet sajnos nagyon klisés, fél perc után borítékolható a vége. Emma Thompson, akit egyébként nagyon kedvelek, teljesen fölösleges ebbe a filmbe, iszonyatosan erőltetett a játéka és egyértelműen csak húzónévként lett bepasszintva (az imdb-n szerepel, hogy a forgatókönyvíró személyesen neki írta a szerepet...)
Mindenesetre a pakisztáni jelenetek, a tradícionális esküvő, az ételek és a kultúra közvetlen ábrázolása rengeteget nyomott ezen a filmen - máskülönben mondjuk meg sem néztem volna ezt az ezerszeresen lerágott csont-sztorit. Bár még ez, a kulturális aspektus is mézesmázos, ugyanis két kiemelkedően gazdag család életébe pillanthattunk bele, tehát azért az ország autentikus ábrázolásától messze van a film. De a lélekmelengető egzotikumot meghozta, s néha talán csak ennyi a lényeg.
10/10
caomilla4 márc. 12. 21:35:32 10/10
Nagyon tetszett. 10/10
9/10
Ildikó Nóra jan. 29. 19:43:37 9/10
A filmet érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó, a vége kiszámítható. Tetszett a történet, a szereposztás, a színészi alakítások (Emma T. játéka nekem sokszor 'túl' sok volt, túljátszotta a szerepét), a helyszínek, a ruhák, sminkek, kiegészítők, látvány, operatőri munka, filmzene, a szinkron is. Lily J-nek, Shazad L-nak jól állt a szerep.