Film

Mielőtt megismertelek

/Me Before You/
feliratos, amerikai dráma, 110 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

207 szavazatból
Szerinted?

  A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
  Louisa "Lou" Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
  Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg.

  Bemutató dátuma: 2016. június 16. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. november 25. 10:30
  Jó film, a legtöbb karakternél a színészi játék is nagyon jó, de a Louisat alakító színész, amit művel, az katasztrófa. Borzasztóan túljátssza az \"egyszerű vidéki szegénylány\" szerepét. Irritálóak az indokolatlan grimaszai beszéd közben. Olyan volt, mintha valaki éppen hátulról.... és közben akarna beszélni. Emiatt 7/10, egyébként 10 pont lenne.

  2017. október 25. 13:46
  Nagyon komoly fenntartásaim voltak a filmmel, egyetlen színészt sem láttam semmiben előtte de amióta láttam, pár havonta újra nézem. Szerintem nagyot alkottak. Egy végtelenül szomorú és tragikus történet majdnem tökéletes színészi játékkal, csodás jelenetekkel, helyszínekkel, fantasztikus és vidám jelmezekkel és zenékkel. Sam Claflin számomra igazi felfedezés, kicsit Toby Stephenses, kicsit Dennis Quaides, a szinkronhangja is telitalálat/Czető Roland és van benne valami hihetetlen kedves, szeretetre méltó és karizmatikus. Emilia Clarke lehet hogy elsőre túljátssza a rém egyszerű proli lányt de mint ahogy a filmben is elhangzik, nem túl okos lányt alakít akinek aranyból van a szíve és minden érzelme azonnal kiül az arcára, tehát a szomorú történetbe éppen ezzel és a viselkedésével, fintoraival, szemöldökfelhúzásaival és a ruháival viszi az élet napos oldalát. Mint az Életrevalókban, itt is egy tolószékes emberről beszélünk, aki ráadásul azt a nagyon megosztó eutanáziát akarja elkövetni jól eltervezetten amit az ő helyében minden beteg ember alaposan megfontolna... csak ajánlani tudom a filmet! 31 éves s...

  2017. augusztus 25. 22:25
  Sztem ez nem volt olyan végzetesen nagy hiba hogy grimaszolt vagy huzg`alta a szemöldökét sztem kellett a filmbe mivel egy alapj`ava véve szomorú történetet dolgoztak fel és csak egy pluszt visz bele a filmbe.

  Összes hozzászólás