Film

Milliárdos fiúk klubja

/Billionaire Boys Club/
amerikai életrajzi dráma, thriller, 108 perc, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Joe Huntnak (Ansel Elgort) különös érzéke van a számokhoz, ez a képesség pedig jól jön akkor, ha az ember pénzzel dolgozik. Azonban ahhoz, hogy valaki nagy pénzt szakítson, nem elég zseninek lenni, kapcsolatok is kellenek. Itt jön a képbe Dean (Taron Egerton), a csendes társ, aki ismeretsége révén bevezeti Joet a Los Angeles-i pénzemberek világába. A két fiatal megalapítja a Milliárdos Fiúk Klubját és elkezdik megélni az amerikai álmot. A véget nem érő partik és a megszámlálhatatlanul sok pénz azonban elvakítja őket és végzetes hibát ejtenek. Összeállnak Ron Levinnel (Kevin Spacey) Beverly Hills legmenőbb befektetőjével, a közös biznisz azonban baljós fordulatot vesz és a fiúk élete halálos veszélybe kerül.

Bemutató dátuma: 2018. december 13. (Forgalmazó: ADS Service Kft.)

Stáblista:

Szereplők

Ron Levin
Dean Karny
Sydney Evans
Scott Biltmore
Kyle Biltmore
Charlie Bottoms
Izzy Samedi
The Persian / Izzy's Dad
Quintana 'Q' Bisset
Rosanna Ricci

Vélemény:

szavazat: 7/10 december 15. 20:18:07
december 15. 20:18:07

A filmet 2018 nyarán jelentette meg pár mozi Amerikában tekintettel Kevin Spacey botrányára, viszont nem értem Magyarország miért döntött úgy, hogy most leadja. Ezt filmtől független mondom.

A film néhol követhetetlen gyors nekem, bár nem vagyok nagy közgazdász. Aki kicsit jobban benne van, biztos gyorsabban megérti. Egyébként nem rossz film. A vége kicsit lapos.

Színházi előadások az ünnepekre Budapesten
Színházi előadások az ünnepekre Budapesten

2018. december 25 -31. közötti időszakból válogattunk.

Jegyvásárlás