Mintaapák

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmsorozat, 65 perc, 2019

Értékelés:

124 szavazatból
Szerinted?

Új napi sorozat indul a TV2-n. Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás a főszereplői az új fikciós sorozatnak, amely négy nagyon különböző apa életét mutatja be. A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálták az alkotók. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei. A Mintaapákban további olyan népszerű színészek játszanak, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
offtopic
luci87 márc. 28. 10:51:25 7/10
Ublock volt,de töröltem, mert nem engedett hozzászólni...
4/10
offtopic
Ordító egér márc. 28. 07:39:56 4/10 Előzmény luci87
ADBlock?
offtopic
nocito márc. 27. 22:39:18 Előzmény luci87
töröld le és tedd fel az ublockot
7/10
offtopic
luci87 márc. 27. 12:06:32 7/10
Koszi de nalam nincs olyan! Masfajta van,megneztem......de azt meg ugy elnyomogattam,hogy geprol nem engedett valaszolni,csak most igy telorol....Eddig nem volt ilyen meg nalam..!:(
6/10
offtopic
napraforgó márc. 27. 10:06:04 6/10 Előzmény luci87
Nekem is chrome van, és tőlem is kéri pl. a port. hu, ha a Tv műsort akarom megnézni.
Fönn a szalagsor alatt a második sorban jobb oldalon van egy piros nyolcszögben - olyan, mint a stoptábla - egy tenyé, az a blokkoló, nálam az ad block. Erre kattints rá, majd kiirja, hogy mit csinálj.
Ha kikapcsoltad, egy zöld körben felfelé mutató hüvelyjujjat látsz.
7/10
offtopic
luci87 márc. 27. 09:32:20 7/10
Nem témába vág, bocsi, ill. off. Rákerestem egy filmre a porton, de nem engedi megnézni, mert valami blokkolót ki kéne kapcsolni.Ahol mutatja, nekem nincs olyan.Chrome böngészőt használok.Köszi, ha tud valaki segíteni.
4/10
Ordító egér márc. 26. 21:21:29 4/10 Előzmény napraforgó
Ebben a kiindulási helyzetben feltehető volt, hogy Szabi a sok alkalmi kaland után egyszer bele fog esni az IGAZIba. Örültem, amiért Emmának a ronda kontya után olyan frizurája van, ami sokkal vonzóbbá teszi. De ha felmondott, Szabinak újabb bojtár után kéne néznie! Emmának alkalmazott ügyvédként ügyvédi vizsgát kellett volna letennie. Ugyanez fokozottan vonatkozik Emma és András esetleges irodaalapítására. András mindeddig a bürokrácia taposómalmában gürizett, és csak pár hetet töltött el Szabinál ügyvédjelöltként.
6/10
napraforgó márc. 25. 04:58:29 6/10
Vera harca Csengével a pushup melltartó, meg a smink miatt nem érdekel, a hasonló korú lányok mind festik magukat, de nem pasztelszinű rúzzsal, hanem feketével, fekete, zöld, lila körömlakkokkal.

Emma sajnos beleesik Szabi csapdájába, a sok éves epekedés miatt nem tud ellenállni.
Holott nyilvánvaló, hogy Szabi nem fog megváltozni soha.
Szerintem András jobb választás lenne, de hát a nők hülyék, nekik mindig a rosszfiú kell.
6/10
napraforgó márc. 25. 04:53:32 6/10
Linda blöffje és a gyámügyes vezetőnő szelid nyomására Teri nem merte megvádolni a biróság előtt Tamást, elismerte, hogy a férfi jó apa. Ennek alapján Tamás ellen megszüntették az eljárást és visszakapta a gyerekét.
Janó cinikus, mert amikor Linda megvádolja azzal, hogy összejátszott Terivel, férfi cinikusan elismeri az ismeretséget, de kijelenti, hogy ez nem bizonyiték, és arra sincs, hogy ők Tamás ellen szövetkeztek volna. Lindának szerintem illett volna jobban meglepődni, hisz Janó gyakorlatilag semmit sem tagadott, csak azt mondta, nincs rá bizonyiték.

Az előzetesből viszont látni, hogy Tamás utánajár és megtudja, hogy a ló gazdája, "Konan" Janó megbizásából hivatta ki a lódoktort. Azt még nem tudni, hogy a "teára" lesz-e bizonyiték, de arra mindenképp , hogy Konan - Janó - és Teri egy cél érdekében ügyködtek.
Nagyon tudnám dijazni, ha Janót büntetőjogi felelősségre vonnák és Teri nagyi is minimum szigorú birói ejnye-bejnyében részesülne.

Olvasom, hogy Tamás nem tesz feljelentést Teri ellen, mert a kislány szereti a nagyiját. Ez borzasztó nagy hiba, szerintem Terivel egyszer és mindenkorra szakitani kéne, nem adni neki újabb és újabb lehetőséget az ármánykodásra. Korábban már kapott lehetőséget és méginkább visszaélt a helyzettel.
Pont elég lenne, ha Tamás húsvétkor, meg karácsonykor elkisérné a lányát a nagyihoz és a felügyelete mellett találkozhatnának. A nagyi eltűnését, a ritka találkozásokat elég megindokolni azzal, hogy a nagyi öreg, fáradt, beteges, nehezére esik már a mindennapos találkozás. Őt kimélni kell, stb. és elterelni a figyelmét új barátságokkal, ismeretségekkel, egyéb élményekkel.
6/10
napraforgó márc. 24. 10:12:04 6/10
Tetszett, hogy a gyámügyes vezetőnő leállitotta Terit, amikor az az új óvodáról beszélt - nem lenne szerencsés a kislányt kiemelni a megszokott környezetéből, sőt, még Ernőt is pártfogolta, hiába utálkozott Teri a "dög" miatt, Ernő maradhatott.
Tamás megkérte Lindát, figyelje Janót, mert benne van a keze az ellene szőtt összeesküvésben, a nő egész adddig nem hiszi el ezt az ocsmányságot, amig meg nem találja az állitólag nem is ismert Teri telefonszámát Janó telefonjában.
Gondolom sinen van Tamás ügye, most már visszakapja a kislányát.
4/10
Ordító egér márc. 22. 08:36:05 4/10
Aki kíváncsi, nézze meg pl. a Wikipédia megfelelő cikkét. Lesz itt galiba bőven, kérem szépen!
4/10
Ordító egér márc. 21. 22:27:14 4/10 Előzmény napraforgó
Persze ezt a sztorit sem lehet a végtelenségig nyújtani.
6/10
napraforgó márc. 21. 12:54:38 6/10 Előzmény Ordító egér
Én sajnálnám, ha leállnának, most ez a legjobb sorozat , ami fut a kertévékben.
4/10
Ordító egér márc. 20. 21:11:17 4/10
Itt szó van a forgatás kényszerű leállásáról és az esetleges 2. évadról: https://nlc.hu/sztarok/20200320/kovacs-patricia-eszenyi-a-legkisebb-jelet-sem-mutatja-a-megbanasnak/amp/
6/10
napraforgó márc. 20. 04:04:07 6/10
Julit szerencsére megtalálták, mielőtt az apja megtébolyodott volna. És a gyámügyis nő nem jósolt nagy esélyt Terinek, hogy megkapja a kislány gyámságát.
4/10
Ordító egér márc. 19. 14:13:49 4/10 Előzmény napraforgó
Ebben még figyelemreméltó anyag rejlik későbbi napokra!
6/10
napraforgó márc. 19. 03:28:53 6/10
Juli eltűnése nagyon megviseli Tamást és Teri mamát is. A rendőrnek nem tetszik, hogy a nyanya távoltartó végzés nélkül megtagadta a láthatást az apától és rögtön közli, hogy a nőnek nem sok esélye lesz a gyerek felügyeletét megkapni azok után, hogy elvesztette a kiskorút.
Szerencsére a két kisebbik Kovács csemete gondjaiba vette a szökevényt és egészjó kis búvóhelyet hoztak neki össze a garázsban.
filoszemitabéluska márc. 18. 18:32:47
Szörnyű amikor két nő csatát vív egymással, megjátszott kedvességgel. Klára igen korlátolt, hogy belemegy egy ilyen pengeváltásba (hogy stílszerű legyek) egy kamaszlánnyal. Holott sejthetné, hogy jól nem jöhet ki belőle, mert minden normális embernek a gyereke fontosabb, mint a szeretője. Az egész Klára jelenség elég idétlen: hülye frizura, felfelé álló orrlikak, hatalmas segg, x-láb. Egyet tehetne: leülne a kis kontyos, nyominger fiával és őszintén beszélne vele, elmondaná, hogy Dorkának egy célja van, hogy leválassza őt az apjáról és ehhez eszköznek használja Mátét. Ha elég értelmes a kis kontyos, akkor megérti azt is, hogy a nikotin és az alkohol is igen erős addikciók, amiknek komoly következményei lehetnek. Tele van ez a szappanopera ellenszenves karakterekkel. Petra minimum dobogós helyezést érdemelne, azzal a csúnya, eltökéltséget sugalló, előreugró állával. A Stohl-nagymama párost nem is minősíteném, annyira sötét színekkel vannak ábrázolva. Máté sem a szívem csücske, hogy egyből rohant elárulni az anyjának apja és Zsuzsi kalandját. Ezzel gyakorlatilag becsapta az ajtót szülei között és mindezt azért, mert rágerjedt zsuzsira. Szabi nem lenne ellenszenves, csak elég aljas módon visszaél a pozíciójával, hogy Emma és barátja kapcsolatát megnehezítse. Az elég hiteltelen, hogy sok éves közös munka után egyszer csak rájön, hogy ő szerelmes Emmába, miközben sokkal vonzóbb barátnők közt válogathat. De, hát kellenek konfliktusok, hogy ne üljön le a sorozat.
6/10
napraforgó márc. 18. 15:53:03 6/10 Előzmény Ordító egér
Igaz, sem azt nem mesélte el, hogy hány éve váltak el, sem azt, hogy miért. És bizony azt sem tudjuk, hogy egyáltalan beszélő viszonyban vannak-e az exével. Mert igy a nagylány könnyen elhitetheti akármelyikükkel, hogy épp a másiknál van, ott is alszik, közben meg ki tudja hol van, mit csinál.
4/10
Ordító egér márc. 18. 14:36:52 4/10 Előzmény napraforgó
Zsolt meg igencsak szófukar, ami a válással végződött házasságát illeti.
Összes hozzászólás