Ne higgy a szemének!

Bakancslistához adom
Behind Her Eyes
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol minisorozat, 298 perc, 2021

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Egy egyedülálló anya beteges manipulációk hálójában találja magát, amikor viszonyt kezd pszichiáter főnökével, és titokban összebarátkozik annak rejtélyes feleségével.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DavidAbler ápr. 25. 10:15:35 1/10
Ez a vacak azoknak fog tetszeni, akiket el tud kábítani az önmagáért való suspense, és nem látnak át a szándékosan félrevezető cselekményszövésen. Bonyolult történet, érdektelen karakterek önkényes felhasználásával. A sok egymást követő epizód egyetlen célja, hogy a nézőt egy zsibbasztó úton keresztül bevezesse a sűrű erdőbe, majd ott hagyja a nagy büdös semmivel. A fárasztó útért cserébe (6 epizód!) nem kapunk semmilyen kielégítőt, csak egy zseniálisnak szánt, ámbár előre kiszámítható "csavart".
10/10
csomolungma ápr. 19. 14:43:50 10/10
Nagyon jó sorozat! Eddig ilyen jot nem is lattam netflixen.
SPOILER

Ide írd a spoileres tartalmatHat gyerekek...minden nonek ez egy tanmese kell legyen! Valamikor a kétezres évek eleji ": meleg baratom van trend" , ott a Szex es New york sorozattal indult el, biztos emlekszetek Carrie baratjára Stanford Blatch-re...na kerlek szepen tökéletesen bemutatja EZ a netflixes mini sorozat milyenek is a melegek a hetero lanyokkal barátságban, ha szemetek. Megmutatja ez a sorozat végre a meleg barátok ördögi, szamito arcat IS , merthat ugye a nők csak azthiszik a nők lehetnek gonoszak velük...na nem nem, kérem szépen a hetero lany- homo barat kombinacio üdítő kritikajat kapjuk meg a filmben-. Az ilyenek , mint Rob karaktere ,valóban léteznek, és köztünk élnek.Szinte minden meleg srác irigy a hetero baratnőjére és sikerére !Nekem is pedzegette a meleg haverom ,hogy ök tulajdonképp nem is a feminim vonasokra buknak egy férfiben hanem a heterokra hasonlito homoszexualis ferfiakat, tehat a ferfias ferfi a hetero ferfiak a favorit nekik!! Még én is ezt tapasztaltam. Trendi volt meg cuki anno, én is azt hittem jobbak mint a női baratok, hat nem .... de engem is egy homo haverom pl. atvert egy pénzzel (kicsalt 150 e FT-ot), becsülettel, elvekkel, és mindig irigy volt rám ha igy 10 ev tavlataban visszaidezem (egyszer a parom szülinapi meglepetest keresett, erre a meleg "baratom" felhivott es lelotte a poént...na ugye milyen gaz!)....szoval lanyok vigyazzatok, a meleg ROB-ok köztünk el(ösköd)nek!!!!
7/10
Gaddemon ápr. 12. 16:22:20 7/10
Összességében tetszett, bár a könyv élményét meg sem közelíti. Valahogy a szereplők sem voltak az igaziak, senki nem lett szimpatikus. A csavar az utolsó részig kitalálhatatlan, de mivel olvastam már, így az nem ütött nagyot.
1/10
Deba2 ápr. 04. 23:11:09 1/10
Szörnyű gyenge benne a végső csavar. Inkább el se kezdtem volna.
eddyanna ápr. 03. 16:14:24
Nekem nem jött be...
8/10
NADAL14 márc. 01. 22:04:37 8/10
szerintem ez jó kis sorozat volt , jó szinészi gárdával , spirituális töltettel amire én vevő vagyok.
1/10
Goodfella febr. 28. 19:42:22 1/10
5 órányi időpocsékolás. Kínszenvedés eljutni a végéig, annyira unalmas, a vége meg már szinte közhely; ezt a sztorit el lehetett volna mesélni 90 percben is, bőven, ahogy már el is mesélték pl SPOILER a Tűnj el és a Titkok kulcsa filmekben, mindkettő kiváló SPOILER VÉGE.
Értékelhetetlen.
8/10
tonijani@gmail.hu febr. 28. 13:56:22 8/10
Remek volt! Talán kicsit lassan indul be, de azt hiszem a vége mindenért kárpótol!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu