Nemterhes

Bakancslistához adom
Unpregnant
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, filmdráma, 105 perc, 2020

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A tizenhét éves Veronica sohasem gondolta volna, hogy elbukik egy teszten, egészen addig, amíg azon találja magát, hogy egy műanyag rudat nézeget két halvány rózsaszín vonallal. Az ígéretes jövő most tűnik el a szeme elől, Veronica pedig olyan döntést hoz, amiről soha nem gondolta volna hogy meg kell hoznia. Ez a nehéz döntés egy kilencszáz mérföldes utazásra indítja Új- Mexikóba az egykori legjobb barátnőjével, Baileyvel, ahol rájönnek, hogy az egyik legfontosabb dolog az életben a barátság.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
dandelion83 nov. 21. 08:05:18 4/10
Felejthető alkotás, nekem nem adott semmit. Kicsit kuszának is éreztem az egészet, nem volt meg a logikus felépítése, hanem összevissza történtek benne az események. Gyenge volt.
6/10
sexykex okt. 27. 09:53:38 6/10
Csak nekem van olyan érzésem, hogy a psziché pár ezer évvel lemaradt a technikától? Nézzünk az állatokra! Az utolsó hat évezredben alig változtak. A ragadozó ragadozó maradt, a növényevő préda. A fiatal állat játékos lény, játszva tanul meg ölni és menekülni. Miután elloptuk az életterüket, próbálnak urbanizálódni és ennyi.
Az ember valamilyen úton-módon kiemelkedett az állatvilágból, de azért jócskán állat maradt. A kicsi ember játszik. Azután intenzív tanulásra fogják, hogy ne akarjon visszamászni a fára. Hogy lássa, van más lehetőség is. De akkor jön a nemi érés, ezért ismét állattá válik. Különböző hormonok kezdenek el dolgozni a testében és ezek hatására szaporodni akar. Ellentétbe kerül a saját agyával, amit a szülei és a tanárai átképeztek ellenséggé. Szexuálisan legaktívabb időszakában lényegében még gyereknek számít a mai, hebehurgyán összerakott társadalmunkban. Még szerencse, hogy létezik az alkohol, néhány természetes alapanyagú drog, az orgazmus eufóriája és állati ösztöneinknek is vannak maradványai, mert így a fiatalok is hódolhatnak szenvedélyüknek és az abortuszokat végző klinikák dolgozói sem halnak éhen.
A filmben éretlen fiatal lányok próbálnak eljutni A-ból B-be egy road movieben. Minél gazdagabb és szabadabb egy társadalom, annál felelőtlenebbek és dilinósabbak a fiataljai. Márpedig Amerika a szabad világ központja. (6)

*IMA: Add Uram, hogy dögöljön éhen az összes kufár, aki reklámokkal árasztja el a Netet! És száradjon le a cookie-ja az Adatvédelmi Főbiztosnak és az Őrült Programozónak, aki képtelen volt emberbarát megoldást találni az előírások betartására. Ámen.*
1/10
Krisz000007 okt. 25. 21:17:50 1/10 Előzmény Izabelly
szedjen tablettát! ilyen egyszerű! nem a férfire kell a védekezés felelősségét tolni. kedves nők, válaljatok felelősséget a tetteitekért nem vagytok gyerekek állítólag
1/10
tssghhb okt. 25. 01:40:42 1/10
Megszülhetné, majd nyugodtan lemondhatna róla, hogy esetleg egy homár :D pár felnevelhesse. A kilenc hónap alatt tanulhatna is a kis egoista. Ha már annyi esze nem volt, hogy valamilyen fogamzásgátlót használjon. De nem, neki meg kell öletnie a gyerekét. Nincs kegyelem. :(
ez a szobor pont ide illik:
https://www.magyarkurir.hu/img1.php?id=78669&v=0&img=o_o_megnemszuletettek_.jpg
Ákos Varga okt. 25. 01:08:45
Na ja, könnyű önelégült pöcsként erről nyilatkozni, de amíg nem te hordod ki kedves Krisz sok nullával, addig inkább maradj csendben. Nem neked kell félbehagyni az iskolát, vagy feladni az álmodat azért, mert egy hozzád hasonló pöcs nem húzott gumit.
6/10
Izabelly okt. 06. 02:52:42 6/10 Előzmény Krisz000007
Te fogod felnevelni őket? Ez a valóság, még ha nem is tetszik mindenkinek.
1/10
Krisz000007 okt. 01. 23:59:17 1/10
gyalázatos feminista életellenes propaganda! el a kezekkel a gyerekeinktől!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu