Nyomkeresők

Bakancslistához adom
Trackers
18 éven aluliak számára nem ajánlott dél-afrikai drámasorozat, 2019

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Három történet szálai keverednek össze a dél-afrikai Fokvárosban játszódó minisorozatban, legyen szó a gyémántcsempészetre szakosodott bűnözőkről és nemzetközi terroristákról, valamint az állambiztonsági szervek nyomozásáról. James Gracie játssza Lemmert, aki egy kisvárosban próbálja újrakezdeni életét, miután karrierje megfeneklett az Elnöki Hírszerzési Hivatal (PBI) egyik akciója során. Rolanda Marais valószerűtlen hősnő, Milla Strachan pedig egy háziasszony, aki a PBI elemzőjévé válik.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Quinn Makebe
Diederik Brand

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe 2020 júl. 26. - 07:30:57 6/10
Végignéztem, elment. A műfaji meghatározás - dráma - szerintem nem az igazi. Inkább akció-krimi illene inkább rá. Bár nem az a tipikus amerikai stílus, noha a CIA itt is jelen van (de hol nem?) Vajon lesz folytatás?
6/10
Drizari 2020 júl. 11. - 07:44:33 6/10
Olvasva (regény alapján készült) talán jobb, de azért nézhető, s néha lehet csodálkozni: hogy mik vannak?
Talán mert az elején semmi összefüggést nem érezni a "három szál" között, ezért szerencsésebb egymásután nézni az epizódokat, és nem várni rá egy hetet. Picit komolytalanná válik a történetmesélés, amikor egy háziasszony barátnői protekcióval az Elnöki Hírszerzési Hivatal (PBI) elemzője lesz, s aki - kíváncsiságból - egy megfigyelttel lép viszonyba, de ettől eltekintve nézhető végig mind a hat rész.
6/10