Film

Ó, anyám!

/Snatched/
magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 91 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

  Emilyt (Amy Schumer) kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját (Goldie Hawn), hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.
  Ennyire különböző két nő még nem volt egy családban. Nem bírják elviselni egymást, és ezt meg sem próbálják letagadni. A botrányos utazás azonban csak a kezdet: mert még el is rabolják őket. Ha ki akarnak jutni a dzsungelből, anya és lánya kénytelen összefogni... de ahhoz hihetetlen és elképesztően dilis kalandokat kell kiállniuk.

  Bemutató dátuma: 2017. május 11. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  február 11. 14:17
  Ez rettenet! De tényleg. Valóban vízválasztó az emberrablás, mert addig egész jó poénok voltak benne, de utána katasztrófa. A féregtelenítős jelenet meg egyenesen hányingerkeltő. De ha egyben nézem az egészet, akkor is egy összevisszaság. Úgy látszik mostanában már minden gyökér írhat forgatókönyvet Hollywoodban. Színészek is gyengék mint a harmat és nem csak a mellékszereplők, de a két főszereplő is! Goldie Hawn kiöregedett már az ilyen pörgős akciójelenetekből, plusz a gumi feje semmilyen mimikát nem tesz lehetővé, pedig régen volt neki. Ez az Amy Schumer meg csak simán tehetségtelen. Eddig nem sok mindenben láttam, csak a Kész katasztrófa ugrik be elsőre, ami szintén egy unalmas vacak, (találó a magyar címe). Totál felejthető karakter és a kapuérázásban meg hiteltelen is.
  1/10. Időpocsékolás...

  január 1. 18:49
  Ez a film nagyobb nulla, mint az új Szellemirtók volt, pedig azt alulmúlni művészet. Ilyen f*s forgatókönyveket írni egymás után...

  2017. november 18. 00:17
  Eredeti a sztori, és igazán jó a film humora, de vannak azért döbbenetesen erőtlen, humorosnak szánt részek is. Fura egyvelege ez a film, a bóvlinak, az eredetinek, és az eltalált erős poénoknak.

  Összes hozzászólás